2011. március 2., szerda

Orosházát fogadja szombaton a KNKSE (előzetes)

Ősszel a KNKSE egy jó iramú kezdéssel lepte meg a hazai pályán játszó Orosházát. Ez a végére egy döntetlenre apadt, amit ráadásul az utolsó másodpercben jól kidolgozott támadás góljával hoztak össze a lányok. Igaz az Orosházának voltak kétes kapuskirohanásai, és kemény ütközéseket messze meghaladó akcióktól sem volt mentes az őszi találkozó.
A tabella tavaszi állása viszont ettől teljesen más képet mutat. Az Orosháza nyolc ponttal az utolsó előtti helyen áll, a KNKSE pedig a Főgáz otthonában szerzett döntetlennel a tízedik pozícióját erősítette meg. Ennek alapján papírforma is lehetne a mérkőzés kimenetele, de az Orosháza legutóbbi Eger elleni hatgólos hazai győzelme ezen módosíthat. Mostani pozíciójából való kitörésre hajt, ezért a szombati találkozó nehéz küzdelmet hozhat.
A lányoktól itthon mindenki győzelmet vár, ami egy jól szervezett Főgáz elleni megismételt hadjárat esetén valósulhat meg. Tehát az elbizakodottság nem szülhet jó eredményt. A lányok már hétfőtől keményen készülnek a hazai mérkőzésre.

Kecskeméti NKSE - Orosházi Stílus SzK
Időpont: 2011. 03. 05. 16:00


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...