2011. március 2., szerda

A Főgáz elleni teljesítmény hozhat győzelmet

Korsós Miklós szerint kötelező ezt a hazai meccset hozni, de azt is hozzá tette, hogy ekkor szokott leginkább nehézzé válni a mérkőzés. Az Orosháza még most fel tudna kapaszkodni a kieső zóna fölé, amihez nekik is kötelező lenne a két pont begyűjtése. Ennek alapján kiélezett mérkőzésre számíthat az, aki kilátogat szombaton az Árpádvárosi Sportcsarnokba. Az elméletet egyedül a KNKSE tudná egy fergeteges játékkal keresztülhúzni, s egyúttal mindenki számára egyértelművé tenni a két pont sorsát.

Korsós Miklós vezetőedző: „Orosháza jelenleg kieső helyen áll. Céljuk a benn maradás. Utolsó két fordulóban három pontot szereztek. Nekünk hazai pályán ez kötelező két pont, de a kötelező tudjuk, hogy mindig nehezebb. Ha a hétvégi védekezésünket és kapus teljesítményünket valamint akarásunkat meg tudjuk ismételni, akkor nem lehetnek gondjaink.”




 
Kecskeméti NKSE – Orosházi Stílus SzK

Helyszín: II. Rákóczi F. Ált. Isk. (6000, Kecskemét Tóth L. stny 2.)
Időpont: 2011. 03. 05. (szombat) 16:00 óra
Forduló: 17.
Játékvezetők: Kóródi Beáta, Major Gábor
Versenybírók: Toókos György

KNKSE, Kecskeméti NKSE, Orosházi Sílus SzK, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, http://www.knkse.blogspot.com/ kecskemeti.nkse@gmail.com 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...