2011. szeptember 21., szerda

KÖZLEMÉNY

A KNKSE a 2012-2013-as idényre is leadta pályázatát.

A pályázat elsősorban az utánpótlás nevelésre irányul, mivel a fiatalok sportolás affinitásának növelése és ebből az aktív sportolás felé történő orientálás a fő cél.
A KNKSE utánpótlás bázisának növelése kifejezetten a környező települések célzott bevonására irányult, ami esélyegyenlőséget biztosít a városoktól távol eső településeken élők számára.
A KNKSE utánpótlás nevelése összhangban van a KESI (Kecskeméti Sportiskola) munkájával, ugyanis egyesületünk ez irányú tevékenysége széleskörű alapot biztosít a KESI számára.
A KNKSE pályázata az előző pályázat szellemiségére épülve, annak továbbvitelét hivatott folytatni. Bízunk benne, hogy a szabadidősport, az utánpótlás nevelés és ebből kiemelkedő amatőr illetve profi sport hosszútávon jelentkező eredményességét, a látvány-csapatsport támogatás folyamatossága biztosítani fogja.

Bogdándy Ferenc
elnök

_____________________________________


A Kecskeméti Női Kézilabda Sportegyesület vezetősége a 2011 júliusában életbelépő sporttörvény adta lehetőségeknek megfelelően a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) felé beadta a látvány-csapatsportok sporttámogatási adókedvezményét kérelmező pályázati anyagát.

A KNKSE elképzeléseit az MKSZ sportstratégiájával összhangban állította össze, melyben az egyesület egyenletes fejlődése mellett az utánpótlás nevelésre helyezte a fő hangsúlyt. A dokumentum kiemelte, hogy egy meglehetősen széles horizontális alapra, korcsoportonként egymásra épülő vertikális rendszer kiépítése duális képzéssel, biztos hátteret, jövőképet adhat a sportolónak és a kecskeméti női kézilabda sportnak egyaránt.

A látvány-csapatsportok sporttámogatási adókedvezményét érintő egyesületek részvételével, így meghívottként a Kecskeméti Női Kézilabda Sportegyesület is részt vett azon a Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata által életre hívott megbeszélésen, ahol a grémium tagjai közös munkában és az érintett egyesületek támogatásnak együttes segítésében állapodtak meg.

A KNKSE elnöksége ezúton felkéri a kecskeméti és környékbeli vállalatok, cégek menedzsmentjét, hogy a 2011 júliusában életbelépő sporttörvény adta lehetőségeknek megfelelően sporttámogatásukkal segítsék a világviszonylatban is elismert női kézilabda kecskeméti felemelkedését.

KNKSE elnöksége

KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com  kecskemeti.nkse@gmail.com

1 megjegyzés:

  1. Én mint Kecskemét város sportszerető szurkolója biztatni szeretném a vállalkozókat a támogatásra.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...