2012. november 8., csütörtök

Sérülések tizedelik a kecskeméti csapatot

Két komoly sérüléssel szembesült a napokban a KNKSE. A fiataloknál Holló Zsanett, - mint utólag kiderült - a vasárnapi bajnoki forduló első perceiben ujjtörést szenvedett. Zsani így játszotta végig a mérkőzést. Most begipszelt kézzel csak nézőként vesz részt az edzéseken. Természetesen a vasárnapi bajnokin is csak a lelátón szurkolhat a csapatnak.
 
A KNKSE csapatában kettős játékengedéllyel játszó Csákovics Nóra pedig a kiskunhalasi edzésen szenvedett ínszalagszakadást.
 
Csákovics Nóra: "Edzésen egy labdafogásnál történt az eset. Arra lettem figyelmes, hogy a bal középső ujjam hegye zsibbadni kezd, és nem tudom mozdítani. A kórházba tegnap megműtöttek. Összedrótozták. 6 hétig lesz benn a drót, majd utána kezdhetek edzeni. Mindkét csapatom esetében nagyon sajnálom ezt a kiesést. Kecskeméti lányoknak üzenem, játszanak ugyan úgy, mint a legutolsó meccsen. A végjátékban is legyen ott az akarat, kitartás és a szív!"

2 megjegyzés:

  1. :-( nem sok esélyünk lesz a kispest ellen...De azért bizakodok, hogy ne legyen nagy különbség a két csapat között...Kivel fogjuk pótolni őket? Nórinak és Zsaninak jobbulást kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Ki kell menni a meccsre és szurkolni a csapatnak! Hajrá KNKSE! Hajrá kecskeméti lányok!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...