2012. november 5., hétfő

Izgalmas mérkőzésen győzött a KNKSE

Megtört a jég. A KNKSE hazai pályán izgalmas játékban győzte le a Hajdúböszörmény csapatát, mellyel itthon tudta tartani a két pontot. Mivel az alsóházi csapatok rangadójaként is lehetett nevezni a mérkőzést, a vendégekkel igen hangos szurkolótábor is érkezett.
A kecskeméti lányok feszülten kezdték a mérkőzést, hisz nagy teherként nehezedett rájuk a győzelmi kényszer. Technikai hibák és totális ziccerek eredménytelensége fűszerezte az első félidőt, melyben leginkább Sánta Melinda és Budai Mónika volt eredményes. A vendégeknél Héjjas Tímea talált legtöbbször a kecskeméti kapuba. A csapatok igen gólszegény első félidőt produkáltak (9-9)
A második félidő 13. percéig szinte fej-fej mellett haladt a két csapat. A feszültség egyre nőtt, ami nemcsak a pályán, hanem a nézőtéren is eluralkodott. A vendég szurkolótábor egyre hangosabban biztatta csapatát, ami el is érte célját. Hét percen keresztül csak a vendégek találtak a kapuba. Tóth Balogh Rita szórta a gólokat. Úgy látszott elúszik a hazai győzelem. A lányok viszont minden erejüket összeszedve rövid idő alatt kiegyenlítettek. A hazai tábor is feléledt kábultságából. Minden egyes gólt, kitörő hangorkán fogadott. Csákovics Nóra és Budai Móni bombái vágódtak védhetetlenül az ellenfél kapujába. Ismét nyílt lett a találkozó, ami egészen a harmincadik percig tartott. Ekkor a két pontot jelentő gólt egy eladott labda visszaszerzésével Budai Móni vágta a hálóba.
 
Kalmár Jenő: Előzetesen is ilyen küzdelmes, végig szoros mérkőzésre számítottam. Sajnos ezen a mérkőzésen is a kelleténél több technikai hibával játszottunk, plusz 7 m-eseket és ziccereket hagytunk ki. Így elsősorban magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Külön gondot jelentett, hogy a sok téves és erélytelen játékvezetői ítélet alaposan felkorbácsolta az indulatokat. Játékosaim a hibák ellenére végig nagy akarással játszottak. A második félidő közepén 4 gólos hátrányban igen nehéz helyzetbe kerültünk. A meccs legnagyobb pozitívuma volt, hogy a végjátékban volt lelki erőnk fordítani és nyerni.
 
 
Kecskeméti NKSE – Hajdúböszörményi TE 22-21 (9-9)
KNKSE: Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet (kapus), Márton Enikő (kapus), Csákovics Nóra (5), Sánta Melinda (4), Budai Mónika (6), Kisjuhász Petra (3), Bede Bernadett (2), Prókai Anett (2), Holló Zsanett, Molnár Csilla, Kovács Enikő, Palincsár Dorina, Herczeg Katalin.
7 méteres: 4/2, illetve 4/3
2 perc: 5/2, illetve 6/2
piroslap: 0, illetve 1

KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók, Kalmár Jenő vezetőedző, Bogdándy Ferenc KNKSE elnöke

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...