2012. november 3., szombat

Itthon kell tartani a két pontot

Vasárnap a bajnokság egyik újonca érkezik Kecskemétre a Hajdúböszörmény. A hajdúsági csapat az NBI/B-be történő felkerülése óta csak egy igen érdekes algyői meccsen tudott pontot szerezni. A KNKSE elemezte is ezt a mérkőzést. Harcias csapatról van szó, melyet igen kemény szurkolói gárdájuk is elkísér. Leginkább az erősítés érdekében leigazolt Héjas Tímea volt orosházi és Tóth Balogh Rita inárcsi játékosra kell majd odafigyelni.
A Kecskemét, mint tudjuk, Felső Anna nélkül készül a vasárnapi meccsre. Anna hirtelen kiválása nehezítette a felkészülést, amit a lányok egy kemény pénteki edzéssel, és az azutáni vacsorával fűszerezve lelkileg is megerősödve zártak.
 
Kalmár Jenő vezetőedző: „Ismét egy olyan meccs következik, ahol közel azonos erősségű ellenfelet fogadunk, ezért szoros mérkőzésre és nagy küzdelemre számíttok. Abban bízom, hogy a hétközi események hatására a lányok még elszántabban küzdenek, mint az eddigiekben. Erre szükség is lesz, mert ez várhatóan olyan mérkőzés, ahol akarati tényezők dönthetnek.”
 
 
 
 
 
 
 
Kecskeméti NKSE - Hajdúböszörményi TE
Időpont: 2012. november 4. (vasárnap) 16:00 óra
Játékvezetők: Herr Adél, Schmidt Orsolya
Versenybíró: Csatlós István
Helyszín: Rákóczi Sportcsarnok, Kecskemét, Tóth L. stny 2.
 
 
KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók, Kalmár Jenő vezetőedző, Bogdándy Ferenc KNKSE elnöke
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...