2012. november 9., péntek

A Messziben meccsel vasárnap a KNKSE

A KNKSE a következő mérkőzését új helyszínen, a Messzi István sportcsarnokban vívja. A vasárnapi derbi ellenfele nem más, mint a Kispesti NKK csapata, amely jelenleg a tabella harmadik helyét foglalja el.  Az eddigi hét mérkőzésükből hatot megnyertek.
A KNKSE legutolsó mérkőzésén hatalmas hajrával tudta a két pontot itthon tartani. Ez önbizalmat, erőt és kitartást adhat a lányoknak. Kell is a lelki energia, hisz az ellenfelet ezzel a plusszal lehet majd megszorongatni. Mivel azonban két játékos is hosszú távra kényszerült pihenőre, ennek a lelki erőnek nagy jelentősége lesz a mérkőzés alakulásában.
 
 
Kalmár Jenő: Fortuna nem kegyelt bennünket a héten. Egy játékosunk ujjtörés, másik pedig ujjszalag szakadás miatt esett ki több hétre. Így tovább fogyott az amúgy is szűk keretünk. Tudjuk, hogy erős csapat a Kispest, hiszen mindössze egy vereségük van az eddigi 7 fordulóból. Ennek ellenére bízom abban, hogy a múlt vasárnapi győzelem önbizalmat ad a csapatnak és egy bravúr 2 pontot szerzünk.
 
 
 
 
 
NBI/B női felnőtt
Kecskeméti NKSE - Kispesti NKK
Helyszín: Messzi István sportcsarnok Kecskemét, Olimpia u. 1/A.
Időpont: 2012. 11. 11. vasárnap 16:00 óra
Játékvezetők: Vágó Barbara, Vágó Ilona
Versenybíró: Toókos György
 
KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók, Kalmár Jenő vezetőedző, Bogdándy Ferenc KNKSE elnöke
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...