2012. október 27., szombat

Orosházára utazik a KNKSE

Idegenben folytatja mérkőzéseit a KNKSE.  A középmezőnyben tanyázó Orosháza lesz vasárnap az ellenfél. Túl sokat nem lehet tudni a csapatról. Hektikus volt az eddigi játékuk. Legérdekesebb mérkőzésük a Szeged SE Algyő és a VASAS ellen vívott csata. Az elsőnél hazai pályán csak egy góllal voltak jobbak, ugyanakkor a VASAS otthonából pedig elhozták a két pontot.
A felnőtteknél teljes a keret, a junioroknál viszont ez nem mondható el. A feljátszó KESI serdülők közül többen a bajnoki forduló helyett egy iskolai kupára utaztak. A létszám hiányból adódó büntetés elkerülése érdekében a KNKSE, csak játékosok leigazolásával tudta a csapatlétszámot garantálni.
 
Kalmár Jenő: Kevés információnk van ellenfelünkről. Eddigi eredményeik sem adnak támpontot, mivel szélsőséges eredményeket értek el. Nekünk ezen a héten sem volt zökkenőmentes a felkészülésünk, ennek ellenére célunk a múlt heti hazai csorba kiküszöbölése. Szeretnénk pontot vagy pontokat szerezni. Erre akkor van esélyünk, ha komoly formajavulást produkálunk.
 
Orosházi NKC - Kecskeméti NKSE
Időpont: október 28. (vasárnap) 18:00 óra
Helyszín: 5900, Orosháza, Eötvös tér 2., 
Játékvezető(k): Bujdosó Zoltán, Mihály András
Versenybíró: Szegedi Zsolt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...