2012. október 29., hétfő

A harcos, bátor kiállás a végére elfogyott

Az elmúlt mérkőzéshez képest sokkal jobb hangulatban utazott a KNKSE Orosházása. A csapat lelkileg is sokkal egységesebb volt. Ennek ellenére a végeredmény nem az lett, amit a játékrész első kétharmadában mutattak a csapatok.
Az első két percben nem is esett gól. Sok technikai hibával fűszerezve méregették egymást. A gólgyártást a hazaiak kezdték, rögtön hárommal. A kecskeméti lányok se hagyták ezt annyiba és rögtön hárommal válaszoltak.  A huszadik percig ez még egyszer megismétlődött. (6-6) Dr. Zsoldosné remekelt a kapuban, a lányok viszont a döntetlen mellett rengeteg totális ziccert hagytak ki. A félidő véghajrájának utolsó percében tudtak csak a hazaiak két góllal ellépni. Érdekes, hogy ebben a félidőben egyetlen egy büntetőt se osztottak ki a játékvezetők.
Nem úgy a második játékrészben, ahol az első tíz percben rögtön négy is akadt, melyből három a hazaiaknak lett ítélve. Ez lehetőséget adott az Orosháza lassú ellépésére. Ezután a kecskeméti lányokon már a fáradság is megmutatkozott, ami növelte a hibaszázalékot. Sajnos a hazai gólokra és az újabb büntetőkre a lányok csak egy-egy szép találattal tudtak válaszolni. Így alakult ki a 25-18-as végeredmény.
 
 
 
 
 
Kalmár Jenő: Bátran, harcos felfogásban kezdtük a mérkőzést, melyhez párosult egy kiváló kapusteljesítmény. Így mindössze kétgólos hátránnyal zártuk az első játékrészt. Ha jobb %-ban lőjük be ziccereinket, akár előnnyel is fordulhattunk volna. Ugyanez a szoros állás folytatódott a második félidő közepéig. Ekkor már a fáradság jelei látszottak a csapaton. Elől - hátul egyaránt egyre többet hibáztunk, kijött a házigazdák hosszabb kispadja.
 
 
Orosházi NKC – Kecskeméti NKSE 25-18 (11-9)
KNKSE: Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet (kapus), Márton Enikő (kapus), Molnár Csilla (1), Prókai Anett (3), Holló Zsanett, Bede Bernadett (1), Kisjuhász Petra, Felső Anna (5), Budai Mónika (3), Sánta Melinda (3), Csákovics Nóra (2), Palincsár Dorina, Kovács Enikő
2 perc: 1x2’, ill. 1x2’
7 méteres: 5/4, ill. 2/2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...