2012. október 23., kedd

Egygólos fájó vereség a Szeged ellen

A lányok is tudták, hogy tét meccs lesz a vasárnapi Szeged elleni derbi, amit jeleztek is a mérkőzés első tíz percében, de utána valami történt. Már a felkészülés sem volt zökkenőmentes, amit bárhogy is szerettek volna a játékosok a pályán kívül hagyni, úgy látszik nem egészen sikerült. Persze a győzelmi kényszer is ott lebegett a lányok feje felett, ami a mérkőzés kritikus szakaszaiban plusz teherként nehezedett a csapat vállára.
A kezdés briliánsként sikerült. A Szeged megilletődött pályára lépésének köszönhetően a Kecskemét 5-0 szériát produkált. Több is lehetett volna ez, ha a lányok az elpuskázott ziccereket is értékesítik. A szegedi edző időt kért, hogy rendezze sorait, ami hatott is. A huszadik percben már 6-8 volt az ellenfél javára. Kalmáredző is kikérte idejét, ami ugyancsak hatott a csapatra, hisz a félidőt már egy gólos hazai vezetéssel zárták a csapatok. (13-12)
A szünet nem tett jót a Kecskemétnek. Igaz az első öt percben még partiban volt az ellenféllel, de utána a szegediek kerültek erőfölénybe. 3-4 gólos előnyre tettek szert. A Kecskemét még az utolsó percekben mindent megtett, hogy elkerülje a vereséget, de sajnos csak egy gólra tudta faragni a hátrányt. (24-25)
A Szeged nagyon rossz hatékonysággal értékesítette hétmétereseit, sőt dupla annyiszor kerültek emberhátrányba, mint a hazaiak.
 
Kalmár Jenő: Nagyszerű első negyedóra után érthetetlenül leblokkoltunk. Támadásban elkezdtünk ismét kapkodni, védekezésben pedig elmaradtak a mélységi kilépések. Az időkérésünk után valamelyest sikerült rendezni a sorokat és a szünetre visszavettük a vezetést. A második félidőben már nem mi irányítottuk a mérkőzést és csak futottunk az eredmény után. Hiába váltottunk háromszor is védekezést, egyiket sem tudtuk igazán jól megoldani. Támadásaink pedig lassúak voltak sok hibával tarkítva. Győzelmi lehetőséget szalasztottunk el. Úgy érzem az döntött, hogy a szegedi lányok jobban akarták a győzelmet.
 
 
 
Kecskeméti KNKSE – Kézilabda Szeged SE-Algyő 24-25 (31-12)
KNKSE: Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet (kapus), Márton Enikő (kapus), Csákovics Nóra (2), Molnár Csilla, Holló Zsanett, Bede Bernadett (4), Kisjuhász Petra, Budai Mónika (7), Sánta Melinda (3), Felső Anna (6), Prókai Anett (2), Herczeg Katalin, Kovács Enikő, Palincsár Dorina
7 m: 5/4, ill. 5/1
2 perc: 2x2’, ill. 4x2’
 
KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók, Kalmár Jenő vezetőedző, Bogdándy Ferenc KNKSE elnöke

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...