2012. október 2., kedd

A DVSC pakolhatta zsákjába a két pontot

Mint azt várni lehetett a Debrecen maximum kispaddal, vagyis 16-os kerettel érkezett a bajnokság 3. fordulójának kecskeméti mérkőzésére. A kecskemétiek, mint tudni lehet, közel sem rendelkeznek ilyen játékosállománnyal, ami már előre vetítette, hogy a fáradságból adódó koncentrálás hiánya is szerepet játszhat a mérkőzés eredményének alakulásában. A lányok ugyan jól kezdtek, de ezután valahogy kiesett az utolsó negyedóra, amit az ellenfél könyörtelenül büntetett. A jóval hosszabb kispad és természetesen az NBI-ből hozott meccsrutin meg is mutatkozott az ellenfél játékán. Az első félidőben Bede Betti góllövésben, Dr. Zsoldosné pedig a kapuban vitte vállán a csapatot. A DVSC játékosai közül szintén a kapus Makai Veronika, illetve Erdei Anett jeleskedett.   
A második félidő sokkal kiegyenlítettebb játékot hozott. Nyílván Kalmáredző öltözőben elhangzott taktikai utasításai megjelentek a pályán is. A kapuban újra Dr. Zsoldosné, a pályán Kisjuhász Petra volt leginkább eredményes. Sajnálatos tény azonban, hogy az első félidőben összeszedett hátrányt a lányok már nem tudták ledolgozni. A csapatot még az is sújtotta, hogy egy igen vitatható eset után a játékvezetők mélyebbre nyúltak a zsebükbe, ahonnan egy piros lapot előhúzva a végig ügyesen játszó Bede Bettit végleg kiállították.
A KNKSE hétmétereseit érvényesítette, az ellenfél a hazaiak jó kapusteljesítményének köszönhetően, csak a megítélt büntető felét tudták gólra váltani.  
 
Kalmár Jenő: A mérkőzés kezdete 15-20 percen keresztül védekezésben és támadásban is az elképzeléseinken megfelelően alakult. Ebben az időszakban jól védekeztük és kontra gólokat is tudtuk lőni a Debrecennek. Az első félidő második felében támadásban föltűnően sokat kezdtünk hibázni, ki is maradt néhány ziccer. Ennek köszönhetően fokozatosan elhúzott a vendégcsapat. Négygólos hátránynál időt kértem, hogy rendezzem a sorokat, elsősorban a támadásban, de az időkérés nem érződött a pályán. Sajnos a szünetig tovább növelte előnyét a Debrecen. A második félidőre sikerült mind védekezésünket és támadásunkat hatékonyabbá tenni, ami csak az eredmény tartására volt elegendő. Ahhoz túl jó csapat volt az ellenfél, hogy ezen fordítani tudjunk. Alapvetően a vereségünk annak tudható be, hogy a megengedettnél több hibával játszottunk támadásban, és a visszarendeződés nem tudtuk elég nagy sebességgel megoldani. Összességében 10 gólt kaptunk lerohanásból. Továbbra is nagyon kevés gólt tudunk szerezni, ami ilyen hibaszázalék mellett nem elegendő a győzelemhez.
 
NBI/B felnőtt mérkőzés
Kecskeméti NKSE – DVSC Fórum II.  22-28 (12-19)
KNKSE: Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet (kapus), Márton Enikő (kapus, Molnár Csilla, Prókai Anett (3), Bede Bernadett (6), Holló Zsanett, Kisjuhász Petra (5), Felső Anna (2), Budai Mónika (2), Sánta Melinda (2), Csákovics Nóra (2).
Hétméteres: 2/2, ill. 6/3
2 perc: 4/2, ill. 2/2
Piros lap: 1
 
NBI/B junior mérkőzés


Kecskeméti NKSE – DVSC Fórum II.  15-40 (9-13)
A látszólag sem egy "súlycsoportban" lévő csapatoknál a végére kiütközött különbség.
 
KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók, Kalmár Jenő vezetőedző, Bogdándy Ferenc KNKSE elnöke
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...