2012. szeptember 28., péntek

Újra hazai pályán mérkőznek a lányok

Két, erősnek mondható ellenfél után, a szintén nem lebecsülendő DVSC-FÓRUM II. csapatát fogadja vasárnap hazai pályán a KNKSE.
 
A Debrecen az élvonalbeli szereplése mellett indít másodosztályú csapatot a nemzeti bajnokságban, ahova gyakran lejátszanak a fiatal „profik”. Így volt ez az előző idényben is. Ezért nehéz megjósolni, hogy milyen gárdával érkeznek a hírös városba.
Előző két mérkőzésüket megnyerték, ahol szintén NBI-es felnőtt és junior kerettagokkal fűszerezett csapattal léptek pályára. Az előre hozott meccsen Hajdúböszörmény ellen Pál (5), Mikula (2), Marincsák (4), Butt(3), az igencsak megerősödött Orosháza ellen pedig az NBI-es kerettagok közül Pál (9), Som (6) Mikula (5) góllal jeleskedett. Hálóőrük pedig szintén az NBI csapatnál is védő Makai Veronika. Az előzőek alapján a bő 16-os keretet is felülmúló játékosállománnyal rendelkező DVSC, minden egyes mérkőzésre - NBI-es kerettagokkal - kedve szerint állíthatja össze csapatát, ami a többi NBI/B-s csapatok háza táján ritka, mint a fehér holló.
A Kecskemét ennél szerényebb, de harcias csapattal fog pályára lépni. A lányoknál egységes játékot és egyre javuló védekezést a Szeged ellen már látni lehetett, mely remélhetőleg most eredmény tekintetében is meg fog mutatkozni. Várhatóan mindenki hadra fogható lesz a csapatban, ugyanis sérülés és más elfoglaltság miatt az utolsó mérkőzésen néhányan nem tudtak pályára lépni.
 
Kalmár Jenő: „Vasárnap lejátsszuk harmadik mérkőzésünket, utána egy hét szünet következik. Nagyon fontos lenne, hogy győzelemmel zárjuk ezt az első szakaszt. Elsősorban azért, hogy lelkileg jó állapotban és megfelelő önbizalommal felvértezve készülhessünk a folytatásra. Nálunk végre mindenki egészséges és teljes csapattal készülhetünk.  Mivel ellenfelünk a Debrecen NB I-es keretének a II. csapata, így játékerejük teljesen kiszámíthatatlan, erősségük attól függ, hogy hány olyan játékost hoznak el aki az NB I - ben is szerepel. Az utolsó két mérkőzésen a védekezésünk kezdett összeállni. Ha támadásokban is le tudjuk csökkenteni a hibaszázalékunkat, akkor megszerezhetjük első győzelmünket.”
 
 
NBI/B női felnőtt
Kecskeméti NKSE - DVSC-FÓRUM II.
Időpont: 2012. szeptember 30. (vasárnap) 16:00 óra
Helyszín: Rákóczi Sportcsarnok, Kecskemét, Tóth L. stny. 2.
Játékvezetők: Balogh Bettina, Tóth Viktória
Versenybíró: Sápi Zsombor
Ellenőr: Herceg József
 
NBI/B női junior
Kecskeméti NKSE - DVSC-FÓRUM II.
Időpont: 2012. szeptember 30. (vasárnap) 18:00 óra
 
 
KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók, Kalmár Jenő vezetőedző, Bogdándy Ferenc KNKSE elnöke
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...