2012. október 17., szerda

A bátor kiállás sem segített


Mint azt várni lehetett a VASAS meggyőző fölénnyel nyerte hazai pályán az NBI/B 4. fordulójának mérkőzését.
A kecskeméti lányok az első félidőben még tudták tartani magukat, de a hazaiak a kontrák könyörtelen kihasználásával rövid időn belül több gólos előnyre tettek szert. Főleg a félidő közepe táján lódultak meg. A kapuban Dr. Zsoldosné remekül védve akadályozta meg, hogy ez az előny ne legyen túl sok.
A második félidő első tizenkét percében újra magára talált a Kecskemét, de ez csak az eredmény halvány javítására volt elegendő. A lányok az utolsó részben a VASAS edzője által beküldött teljesen friss támadó sorával már nem tudtak mit kezdeni. A jelenleg harmadik helyen álló budapesti gárda megérdemelten tartotta magánál a két pontot.
 
 
Kalmár Jenő: „Sánta betegsége miatt ismét mindösszesen egy cserével álltunk fel az igen erős keretű Vasas ellen. Az első negyedórában még teljesen partiban voltunk szoros állás mellett, de a félidőre már jelentős előnyt szerzett a hazai csapat. Még a 2. félidőt is úgy kezdtük, hogy volt tartása a csapatunknak, majd teljes sort cserélt a Vasas, akik friss erővel átfutottak rajtunk és nem sikerült elkerülnünk a nagyarányú vereséget. Korábban már utaltam rá, hogy az első négy fordulót az 1-5. helyezett csapatokkal játszottuk. Némi problémát az jelenthet, hogy a nyerhető meccsekre e vereségek után, hogyan tud lelkiekben felegyenesedni a csapat.”
 
 
 
VASAS SC – Kecskeméti NKSE 39 – 22 (21-13)
KNKSE: Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet (kapus), Márton Enikő (kapus), Csákovics Nóra (2), Kisjuhász Petra (4), Prókai Anett (2), Felső Anna (3), Sánta Melinda, Budai Mónika (8), Bede Bernadett (2), Holló Zsanett, Molnár Csilla (1)
7 méteres: 8/8, ill. 5/2
2 perc: 5x’2, ill. 7x’2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...