2011. október 5., szerda

Szombaton Budapesten folytatja bajnoki szereplését a KNKSE

A Bajnokság negyedik fordulójában a BSE-Főgáz otthonába látogat a KNKSE. A fővárosiak jelenleg a negyedik helyen állnak négy ponttal. Nagy reményeket fűznek a mostani bajnoksághoz, hisz dobogós helyet szeretnének szerezni. Csapatukat ennek reményében állították össze.
A KNKSE lányainak három nap áll rendelkezésre, hogy felkészüljenek a bajnoki összecsapásra. Nehéz ellenfél lesz a budapesti csapat. Az előző idényben hatodik helyen végeztek, habár a kecskemétiekkel mindkétszer komoly csatákat vívtak. A két csapat közötti tavalyi mérleg, egy döntetlen és egy gólos budapesti győzelem.

BSE-Főgáz – Kecskeméti NKSE

Helyszín: Elektromos csarnok (1138, Budapest Népfürdő u. 18-20.)
Időpont: 2011. 10. 08. (szombat) 16:00
Forduló: 4.
Játékvezetők: Kóródi Beáta, Major Gábor
Versenybírók: Halmai János

KNKSE, Kecskeméti NKSE, BSE-Főgáz, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...