2010. október 4., hétfő

Kalmár: „Közel álltunk a bravúrhoz …”

Élvonalbeli csapattal mérkőzött vasárnap délután a KNKSE. Már a bemelegítésnél szembetűnő volt a két csapat közötti magasság és súlykülönbség a listavezető budapestiek javára.



Ennek ellenére kiválóan kezdtek a kecskeméti lányok és Márki ill. Korsós góljaival 10 perc alatt 4 gólos előnyt szereztek. Következett is a fővárosi időkérés, de hiába mert a folytatásban is a hazaiak uralták a játékot és főként Rózsa gyors góljaival tartották előnyüket. A félidő 18:15-ös hazai vezetéssel zárult. A 2. félidőt emberhátrányban kezdték Márkiék és fel is zárkózott 1 gólra a FŐGÁZ. Ezután a 10. percig felváltva estek a gólok, majd a 40. percben kettős emberhátrányba került a hazai csapat és a vendégek átvették a vezetést, sőt 3 gólos előnyt szereztek. Ezután védekezést váltott Kalmáredző és emberfogással kivették a játékból a vendégek irányítóját. Ekkor még sikerült kiegyenlíteni, de következett az újabb emberhátrány és 2 gólos fővárosi vezetés. Az utolsó percben 1 gólos hátrányban egész pályás letámadással próbált pontot menteni a Kecskemét. Sikerült is labdát szerezni, de gólhelyzetig már nem tudtak eljutni. Kicsin múlt, de nem sikerült a bravúr a listavezető ellen.
„40 percen át gyors játékunkkal nagyszerűen ellensúlyoztuk a fővárosiak fizikai fölényét. Sajnos a rengeteg ütközés és a sok emberhátrány felőrölt bennünket és a 2. félidőben túl nagy hibaszázalékkal játszottunk. Ekkor főként támadójátékunkból hiányoztak a megfelelő előkészítések és az időnkénti bravúrok ellenére a kapuban sem tudtuk hozni a megszokott szintet. Irreálisan magasnak tartom a kiállításaink arányát az ellenféléhez képest. Közel álltunk a bravúrhoz és sajnálom, hogy nem sikerült legalább az 1 pont megszerzése” – nyilatkozta Kalmár Jenő.

Kecskeméti-NKSE – FŐGÁZ-Gázművek MTE 29-30 (18-15)
120 néző, vezette: Kugyela, Száva
Kiállítások: 14 ill. 8 perc  7m büntetők 7/5 ill. 8/5
Összeállítás: Zsoldosné(k), Rózsa(8/1), Korsós(9/2), Márki(7/2), Tanú, Mocsári(2), Horváth,
Cserejátékosok: Fekete(k), Pécsi(2), Herceg(1), Balázs, Orell, Csatlós, Gombos.
Edző: Kalmár Jenő
A mérkőzés képei
NBI/B, női kézilabda mérkőzés, bajnoki forduló, sport, női kézilabda bajnokság, csapatsport, KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, http://www.knkse.blogspot.com/kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...