2011. szeptember 28., szerda

Vasárnap a Hajdúnánás csapatát fogadják a lányok

A Kecskeméti lányok a bajnokság harmadik fordulójában újra itthon lépnek pályára. Vasárnap a Hajdúnánás csapatát fogadják. Túl sokat nem lehet tudni a hajdúsági csapatról, mert a gárda átalakult. Az előző bajnokságban a harmadik helyen végeztek, így vélhetően most sem adják alább. A kecskeméti lányok tavaly ősszel itthon kétgólos vereséget szenvedtek a vendégektől, s tavasszal idegenben sem tudtak pontot szerezni.
Még most kezdődött a bajnokság, így két forduló után nehéz megállapítani az erőviszonyokat. Azt azonban már most kijelenhetjük, hogy nehéz mérkőzés előtt áll a KNKSE. Ha a lányok tisztes helytállással, jó koncentrálással dolgoznak a pályán, akkor azonban bármi előfordulhat.


Kecskeméti NKSE – Hajdúnánás Termál SC

Helyszín: II. Rákóczi F. Ált. Isk. (6000, Kecskemét Tóth L. stny 2.)
Időpont: 2011. 10. 02. (vasárnap) 15:00
Forduló: 3.
Játékvezetők: Halász András, Kovács Marcell dr.
Versenybírók: Toókos György

KNKSE, Kecskeméti NKSE, Hajdúnánás Termál SC, Csorvási SK, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com/ kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...