2010. november 8., hétfő

Jó kezdéssel sem tudott pontot szerezni a KNKSE

A Kecskeméti NKSE meglepően furcsa mérkőzéssorozata a hétvégén sem ért végett. A döntetlenek és az egy-két gólos vereségek sorozata vasárnap is folytatódott. Annak ellenére, hogy a kecskeméti lányok jó kezdés után végig partiban voltak, végül mégis kétgólos vereséget szenvedtek.
Ezúttal jól kezdtek a kecskeméti lányok és 10. percben 5-1-re vezettek. Ezt követően 5 perc alatt feljöttek a nánásiak, és a 20. percre 6-6-ra egyenlítettek. A félidő hátralévő részében felváltva estek a gólok és a szünetre 10-10-es állásnál vonultak le. A 2. félidő hasonlóan folytatódott, a csapatok fej-fej mellett haladtak. A 28. percben 25-25-ös állánál megremegett a keze a hazai csapatnak és ez elég volt ahhoz, hogy ismét egy szoros vendég győzelem szülessen.

Kalmár Jenő: „Rossz előjelekkel kezdtük a mérkőzést. Márki ugyanis egész héten sérült volt és kérdéses volt a játéka. Rózsa szintén sérülés miatt nem tudott teljes értékű edzésmunkát végezni. Ennek ellenére jól kezdtünk és az első félidőben, kézben tudtuk tartani a mérkőzést. Ekkor, ha kevesebbet hibázunk, komolyabb előnyt szerezhettünk volna. A 2. félidő közepén az addig is sérülten játszó Márki nem tudta folytatni a játékot, ráadásul másik kulcsemberünk Rózsa képtelen volt betalálni ezen a mérkőzésen. Ennek ellenére Herceg és Korsós jó játéka révén felcsillant a pontszerzés esélye, de az utolsó percekben két egyéni hiba miatt kicsúszott a kezünkből a mérkőzés.”
KNKSE - HAJDUNÁNÁS Termál SC 25-27 (10-10)
150 néző vezette: Bacs, Bán
Kiállítások : 8 ill. 10 perc, 7m - es büntetők : 2/1 ill. 4/4
Összeállítás: Zsoldosné(k), Rózsa, Korsós(9), Márki (3/1), Tanú, Mocsári(4), Horváth,
Csere: Fekete(k), Herceg(6), Felső(3), Balázs, Csatlós, Gombos,

NB I/B női ifi mérkőzés

Kecskeméti NKSE- Hajdúnánás Termál SC 35-37 (13-19)

KNKSE: Nádházi kapus, Dunai, Herceg R. 13/1, Korsós 13, Bálint 4, Molnár 1, Csatlós 2.
Cserék: Szentesi kapus, Kovács, Herceg D, Berta 2, Sebesi, Palincsár, Lakatos.
Edző: Korsós Miklós

Jól indult a hazaiaknak a mérkőzés sorozatban szerezték góljaikat. A tízedik percben védekezésben és támadásban is elbizonytalanodtak. Természetesen az elpuskázott lehetőségek kihagyott helyzetek következtében folyamatosan elhúztak a vendégek. Második félidőben hajrázni kezdtek lányaink. Két gólra is felzárkóztak, de sorozatos kiállítások miatt nem sikerült a győzelmet kiharcolni.

Korsós Miklós: „Egy félidő előnyt adtunk. Második félidőre összeállt védekezésünk, de támadásban nem tudtunk minden helyzetet gólra váltani. Nagyot küzdöttünk, végjátékunk alapján megérdemeltünk volna legalább egy pontot.”
KNKSE, Kecskeméti NKSE, Hajdúnánás Termál SC, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, www.knkse.blogspot.comkecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...