2011. augusztus 31., szerda

Csütörtökön Abony csapatával mérkőznek meg a lányok

A felkészülési időszakban tovább növeli edzőmérkőzéseinek számát a KNKSE. A lányok csütörtökön az Abony csapatával mérik össze tudásukat. A múlt hétvégi egri torna jó alkalom volt arra, hogy kiütközzenek a hiányosságok, amit igen kemény edzésmunkával és minél több felkészülési mérkőzéssel lehet behozni. A mostani Abony elleni mérkőzés is ezt a célt szolgálja.


Korsós Miklós: "A hétvégi torna tapasztalatai alapján fő hangsúlyt a védekezés fog kapni. A lányok edzésen már bizonyították, hogy többre képesek, mint amit hétvégén nyújtottak. Bízom benne, hogy gátlásainkat levetkőzzük és a játéknak fogunk élni a pályán."





Abony KC - KNKSE
Helyszín: Abony, Városi Sportcsarnok, Kossuth tér 18.
Időpont: 2011. szeptember 1. 18 óra

KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...