2011. augusztus 30., kedd

Az egri tornán negyedik lett a KNKSE

Első nagyobb megmérettetésre utazott vasárnap Egerbe a KNKSE. A csapat most játszhatott először olyan mérkőzéseket, ahol Korsós Miklós élesbe láthatta az újonnan érkezők játékát. Voltak szép megmozdulások, de a csapatnak még sokat kell együtt lennie ahhoz, hogy jól kezdje a bajnoki rajtot. A csapat teljesen átszerveződött, kezdő sorból csak két játékos maradt. A távozók helyét fiatal játékosok vették át.

Az egyenes kieséses tornán a KNKSE az idén feljutott Nyíradonyi csapat ellen lépett először pályára. Megilletődötten kezdtek a lányok. Ezt az ellenfél ki is használta. A magabiztosan játszó nyírségiek lerohanásokkal meglepték a kecskemétieket. A védekezés még nem állt össze, a lányok alapvető hibákat követtek el. Természetesen támadásban is nagyon látszott az összeszokatlanság. Második játékrészben már javult a kecskemétiek összjátéka. Erőteljesebb támadásokat vezetve sikerült javítani az eredményen.

KNKSE - Nyíradonyi VVTK 26-33 (11-22)
KNKSE: Dr. Zsoldosné kapus, Kisjuhász, Prókai 2, Márki 11, Felső 1, Bezzeg 1, Szilágyi 3.
Cserék: Bakos 1, Budai 3, Orell 1, Sánta 2, Varga, Kovács, Herceg D. és Szentesi-Kovács kapus






A második mérkőzést már magabiztosabban kezdték a hírös lányok, de ez a lendület csak a 22. percig tartott. Ezután a védekezés és támadás is erőtlenné vált. Pontatlan átadások miatt a helyzetek is kihasználatlanok maradtak. Védekezésben leragadtak a lányok, ami sok kiállítást eredményezett.

DVSC-Fórum II – KNKSE 32-30 (14-12)
KNKSE: Dr. Zsoldosné kapus, Kisjuhász, Prókai 2, Márki 9, Felső 3, Orell 5, Szilágyi 5.
Cserék: Bakos, Sánta 2, Bezzeg 3, Budai 1, Varga, Kovács Herceg, Szentesi-Kovács





Korsós Miklós: "Védekezésben és támadásban is többet vártam. Sok egyéni hiba rányomta bélyegét játékunkra. Félénken, hit nélkül nehéz mérkőzést nyerni. Elkeseredve azért nem vagyok, időt és sok munkát igényel, hogy összeszokjunk és rutint szerezzünk. Dr. Zsoldosné , Orell, és Márki játékát tudom kiemelni. Márki a torna gólkirálynői címet nyerte el."













További fotók

A torna végeredménye:

1. Eszterházy KFSC-GloboSys
2. Nyíradonyi VVTK
3. DVSC Fórum II.
4. KNKSE

KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...