2011. április 2., szombat

Riport Rékával

Mogyoró Zsanett riportja (KNKSE - Református Gimnázium)

Él Kecskemét közelében egy család, melynek minden tagja a kézilabda szerelmese. A család egyik tagjával Herceg Rékával, a KNKSE játékosával beszélgetek.

- Te, és a testvéred (Herceg Dalma) is kézilabdáztok, te a felnőttbe, ő a KESI női csapatában, Vannak mérkőzések, ahol te is velük egy csapatban játszol, segítesz nekik. Nem túl sok a két csapat? Hogy bírod?

- Nem fárasztó, mert már hozzászoktam az előző csapataimnál is, hogy kettő meccset kell egymás után lejátszani. Ráadásul csak akkor játszom az ifiben is, ha az a felnőtt után van. Ezért is szeretem az itthoni meccseket, mert ilyenkor a fiatalokkal is többet lehetek a pályán. Az, hogy a húgommal egy csapatban lehetek, nagyon jó számomra, ráadásul általában egymás mellett vagyunk. :)

- Nincs Dalmával versengés köztetek, hogy ki a jobb? Soha nincs féltékenykedés?

- Nincsen, és nem gondolom, hogy valaha is lesz, mert mindketten örülünk, ha bármelyikünk jól játszik.

- Mit gondolsz a testvéred játékáról?
- Szerintem tehetséges játékos. Az ifiben is egyre több lehetőséget kap és egyre bátrabb. (Sőt, ha mellettem játszik, olyankor még jobban megy neki. :) )

- Ti egy nagy kézilabdás család vagytok, testvéreddel játszotok, apukátok bíró, mennyire határozza meg ez az életeteket? A kézilabda körül forognak a hétköznapok is?

- Kis korunk óta ebben a közegben élünk. Szüleink is kézilabdáztak, apukánk pedig most játékvezető. Nekünk minden nap edzésünk van. Hétvégenként pedig mindig meccs. Anyukánknak pedig csak azt kell eldöntenie, hogy melyik meccset nézze.

- A kézilabda mellett, van más tevékenység, hobbi amit szívesen csinálsz, és tudsz rá időt is szakítani?
- A kézilabda mellett nem sok időm van, ráadásul idén érettségizem és néha tanulni is kell. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...