2011. április 6., szerda

Szünet után hazai pályán a KNKSE

Hazai mérkőzéssel folytatja az NBI/B tavaszi mérkőzéseit a KNKSE. A háromhetes pihenő után a Csömör KSK csapatát fogadják a kecskeméti lányok. Szombaton 16 órakor kezdődő találkozó újra izgalmakkal teli lehet, hisz a gyulai turné nem hozott pontot a KNKSE háza tájára. A mostani felkészülésen az ott elszenvedett durva játék veresége is, csak olaj volt a tűzre. A lányok irgalmatlan erővel készülnek a szombati találkozóra, hogy megmutassák, sportszerű játékkal is lehet hazai pályán eredményesnek lenni. Győzelem esetén három helyet is előre rukkolhat a csapat.
Korsós Miklós, a közelgő hazai mérkőzésről a következőket nyilatkozta:
„Ősszel, nehéz körülmények között hagytuk ott a két pontot Csömörön. Azokkal a feltételekkel játszanánk, biztos nyerők lennénk. Mi szeretnénk bizonyítani és a tabellán a nyolcadik helyre kerülni. Bízom a lányokban, keményen dolgoztak a hosszú "pihenő" alatt.”





Kecskeméti NKSE – Csömör KSK

Helyszín: II. Rákóczi F. Ált. Isk. (6000, Kecskemét Tóth L. stny 2.)
Időpont: 2011. 04. 09. SZOMBAT 16:00 óra
Forduló: 20.
Játékvezetők: Halász András, Kovács Marcell dr.
Versenybírók: Csatlós István

KNKSE, Kecskeméti NKSE, Csömör KSK, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, http://www.knkse.blogspot.com/ kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...