2012. szeptember 21., péntek

Szombaton Szeged-Kiskundorozsma lesz az ellenfél

Szombaton, Szegeden játszanak bajnoki mérkőzést a kecskeméti lányok. Jó hangulatban történt a felkészülés, amit némileg beárnyékol az, hogy két játékos nem tud pályára lépni. Egyik sérülés, a másik egyéb elfoglaltság miatt.
A bajnokság második fordulója kerül sorra a Tisza parti városban. Az eddigi eredmények láttán még egyik csapat munkájából sem lehet levonni messzemenő következtetéseket, de az tény, hogy Kecskemét a bajnokság legerősebb csapatától szenvedett vereséget, míg a Szeged a most feljutó Balmazújvárostól hozta el négy gólkülönbséggel a két pontot.
Információk alapján a szegedieknél nagy volt a jövés-menés játékos posztokon. A Draxler Orsolya és Dorottya a KSZSE-hez, Márton Enikő hozzánk Kecskemétre, míg Antal Jenifer Orosházára igazolt. Új játékosok Szalma Dóra kapus, Grandjean Gréta mindketten a KSZSE-ből, Aron Andrea Kistelekről, Zsilák Katalin Békéscsabáról, illetve vissza tért Lehmann-Dobó Andrea. De Kecskemétről átigazolt tanulmányait Szegeden folytató Orell Betti is.
 
 
Kalmár Jenő: "A hét közben egy harcos MK mérkőzést játszottunk, mely kiváló felkészülés volt. Nehezíti viszont a helyzetünket, hogy a két átlövőnk Dorozsmán sem tud még játszani. A hétközi mérkőzésen a védekezésben jelentős javulást tapasztaltam. Ha szombaton ugyanezt meg tudnánk ismételni, akkor lehetne esélyünk a pontszerzésre."
 
 
 
 
 
 
NBI/B női felnőtt
Szeged-Kiskundorozsma KSE - Kecskeméti NKSE
Időpont: 2012. szeptember 22. (szombat) 16:00 óra
Játékvezető(k): Murvai-Buzogány László, Szilvási Gábor
Versenybíró: Dzsipoff Károly
Ellenőr: Klúcsó Jenő
Helyszín: Szeged-Kiskundorozsma, Szent János tér 2-4.
 
 
NKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók, Kalmár Jenő vezetőedző, Bogdándy Ferenc KNKSE elnöke,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...