2012. március 8., csütörtök

Nehéz mérkőzés elé néz itthon a KNKSE

Szombaton 16 órakor lép először hazai közönség előtt pályára a KNKSE. A tabella 2. helyén álló FŐGÁZ csapatát fogadják a lányok. A fővárosi csapat nem titkolt szándéka a bajnokság megnyerése. Így a tavaszi fordulónak is ezzel a szemlélettel vágtak neki. Jelenleg 3 ponttal vannak lemaradva az ugyancsak profi osztályba vágyó Nyíradony csapatától. A csapat tavasszal eddig minden mérkőzését megnyerte, melyből azért érdekes, hogy két mérkőzés egy gólos győzelemmel zárult.  A gárda erőssége, hogy sok gólerős játékossal rendelkezik. Ezt mutatja a tavaszi három mérkőzésük gólstatisztikája is.

A két csapat közötti őszi forduló budapesti mérkőzésén, 9 gólos hazai győzelem született.
A KNKSE eddig a kiírásnak megfelelően csak két mérkőzést játszott, de mindkettőt a középmezőny felső régiójában tanyázó csapatokkal vívta. A kecskeméti lányoknak a hazai környezet előnyt jelenthet, de a dobogó legfelső fokáért küzdő FŐGÁZ kemény ellenfélnek fog bizonyulni. A KNKSE az őszi bajnoki fordulókhoz képest egységesebb csapatot mutat, de az igen rövid cserepad jóval nagyobb terhet ró a pályán lévő játékosokra. A KNKSE irányítója Márki Éva még mindig nem tud játszani, de Dr. Zsoldosné kapust is nélkülöznie kell a csapatnak.


Korsós Miklós: „A mezőny egyik legerősebb csapatát fogadjuk hazai pályán. A fővárosiak a bajnokság megnyerését tűzték céljuknak és ennek megfelelően még tovább erősítették csapatukat. A kapuban még mindig nem védhet Dr. Zsoldosné, öten betegek, ami nehezíti felkészülésünket. Akarással nem lesz gondunk. Remélem izgalmas mérkőzéssel lepjük meg szurkolóinkat.”





Kecskeméti NKSE – Budapest SE-Főgáz
Helyszín: II. Rákóczi F. Ált. Isk. (6000, Kecskemét Tóth L. stny 2.)
Időpont: 2012. 03. 10. (szombat) 16:00 óra
Forduló: 15.
Játékvezetők: Sándor Tamás, Szendi Anikó
Versenybírók: Csatlós István

KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók,

2 megjegyzés:

  1. Tudom, hogy amiről írok egyéni támogatás, és ifistáknak szól, azért kérem nézzék meg, nem tudnak-e valamelyik csapattagjuknak támogatást szerezni az Új Európa Alapítványnál! http://minu.me/-ujeuropa-sport

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...