2012. március 5., hétfő

Korsós: Hat perc kivételével végig jól játszottunk

Izgalmasan alakult az első játékrész. A hazaiak nagy lendülettel kezdtek, de a vendégek sorra megállították a támadásaikat. Gyors három gólra sikerült válaszolni és ismét döntetlenre állt a mérkőzés. A hírösvárosiak belelkesültek és átvették a vezetést. A nézőtéren döbbent csend támadt. A végén három hétméteressel támogatták a hazaiakat és így egygólos előnnyel kezdhették a második félidőt.
Harminc hatodik percben újra vendégvezetés. A hajdúságiaknál nagy volt a tanácstalanság. Később viszont a kecskeméti lányok érthetetlen módon kapkodni kezdtek, gyorsan be akarták fejezni támadásaikat, de sorra elhibázták. Az oda „ajándékozott” labdákkal jól éltek a hazaiak és 19-20-ról 27-re növelték góljaik számát. A továbbiakban kiegyensúlyozottá vált a játék, de a Kecskemét már nem tudott felzárkózni.


Korsós Miklósa: Hat perc kivételével végig jól játszottunk. Ez a rövidzárlat elég volt a hazaiaknak, hogy megnyugodjanak. Az időkéréssel sem tudtunk változtatni. Sajnos frissítésre lehetőségünk korlátozott.








Felnőtt mérkőzés:

Hajdúnánás Termál SC - KNKSE 37-29 (16-15)
KNKSE: Fekete kapus , Kisjuhász 2, Felső 6/2, Budai 7, Molnár 1, Vadász 3,és Berta N. 9,
Cserék: Orell 1, Berta B., Prókai, Gombos és Szentesi-Kovács Renáta kapus.
Hétméteres: 11/9 (!!) ill. 2/2
Kiállítás: 12 perc ill. 14 perc
Kitűnt: Berta és Felső


Ifjúsági mérkőzés:

Hajdúnánás Termál SC – KNKSE 41-20 (21-8)
Serdülőkkel felálló vendégek tisztesen küzdöttek, de az eredmény nem volt kétséges.

KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...