2012. március 30., péntek

Korsós: "Ezt a mérkőzést kötelezően hozni kell"

Ez az a mérkőzés, amit a kecskeméti lányoknak meg kell nyerni. Több szempontból is. A Csorvás utolsó a tabellán. Hazai mérkőzés lesz. Ezzel a mérkőzéssel kicsit távolodna a csapat az utolsó helytől. Az edzéseken jó a hangulat a lányoknál.
A Csorvás is fiatal játékosokra épít, mint a KNKSE. Nyilván a jövőt nézve ígéretes lehet ez a taktika, de jelenleg a tapasztalat és a rutin hiánya látszik az eredményein. A tavaszi fordulóban a Csorvás már rendelkezik egy győzelemmel, igaz egy mérkőzéssel többet is játszott. A Szeged csapatát hazai környezetben verte meg három góllal. Inárcs ellen még félidőben hat góllal vezetett, de a vége kétgólos vereség lett. Azért érdekesek ezek a mérkőzések, mert a tavaszi fordulóban a KNKSE-nek még ezen csapatok ellen van esélye a győzelemre. Az ront a helyzeten, hogy mindkét mérkőzést a kecskeméti csapat majd idegenben fogja játszani.
A kecskeméti lányok nagyon készülne a szombati találkozóra. A tavaszi forduló eddigi sikertelenségeire gyógyír lenne a győzelem.  Főleg az utolsó hazai mérkőzés vereségét lehetne ezzel feledtetni. A csapat ősszel elhozta a két pontot, de attól a mérkőzéstől a biztos győzelem érdekében holnap jobb teljesítményt kell nyújtani.



Korsós Miklós: "Ezt a mérkőzést kötelezően hozni kell. A kötelező mindig nehéz, de lányok nagyon lelkesen dolgoznak és a hangulat is jó. Hasonló nehézségekkel küzdő csorvásiaknak veszteni valójuk nincs, nyugodtabban játszhatnak. Mi pedig nem szeretnénk csalódást okozni nézőinknek. Dr. Zsoldosné remélhetőleg újra kapuba állhat és végre mindenki egészséges."





Kecskeméti NKSE - Csorvási SK

Helyszín: II. Rákóczi F. Ált. Isk. (6000, Kecskemét Tóth L. stny 2.)
Időpont: 2012. 03. 31. (szombat) 16:00 óra
Forduló: 17.
Játékvezetők: Tóth István, Ungvári Sándor
Versenybírók: Hanufer Sándor


KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...