2011. november 1., kedd

A KNKSE idegtépő mérkőzést játszva hozta el Csorvásról a két pontot

A KNKSE tudta, hogy nehéz mérkőzésre utazik Békéscsabára. Ugyan a papírforma a kecskeméti lányoknak adta a két pontot, de ezt a valóságban küzdelmes mérkőzésen kellett megszerezni.

Hazai pályán a mindig veszélyes csorvási lányok kezdtek jobban, de csak kétgólos előnyre tudtak szert tenni. A kecskemétiek félénken játszottak, amivel a gólgyártásra sem adtak esélyt maguknak. A védekezésükkel azonban ezt a hiányt pótolták, ugyanis a hazai csapat nem tudta kihasználni a hírös városi lányok elpuskázott támadásaiból adódó lehetőségeket.
Félidőben mindkét csapat nagyobb vehemenciával esett egymásnak és a hazaiak négy gólra növelték az előnyüket. A kecskemétiek rendre hátrányban játszottak, Kisjuhászt 3X2 perccel kizárták a játékból. A Kecskemét védekezése még elszántabb lett. Nem is tudott a Csorvás középkezdéseket kiharcolni. Ellenben támadásban a kecskemétieknél Horváth, Budai majd Vadász duplázott egymásután. A hazai szurkolók rémületére máris megfordult az eredmény. A véghajrára Bertát is elvesztette piros lapos kiállítással a Kecskemét. Ezzel azonban nem ért végett a KNKSE kényszerpihenős csapatátrendezése. Márki is kis pihenőre kényszerült sérülése miatt. Felső kézsérüléssel esett ki a játékból. A KNKSE csapatánál meglepő felállással folytatódott a mérkőzés, de ez sem tántorította el a lányokat a győzelem megszerzésétől. Dr. Zsoldosné „bedeszkázva a kaput” sorra hárította a lövéseket. Márki vezérletével Szilágyi és Vadász majd Budai szemfüles góljával (két góllal) már a kecskemétiek vezettek. Az utolsó percekben taktikusan tartották a labdát és még növelni is tudták a különbséget.

Korsós Miklós: „Idegtépő mérkőzést élhettünk át. Az első félidőben az ellenfélnek még védekezni sem kellett, mert mi oda ajándékoztuk a labdát. Védekezésünk viszont remekül működött.(biztos a lányok ezt akarták gyakorolni) Kiállításokat nem értettem mi sem védekeztünk keményebben. Kényszer cserékkel folytattuk játékunkat, amin meg is lepődtek a lányok, de bizonyítottak és remélem önbizalmunk is tovább növekedik. Böbe a kapuban remekelt, Márki, Szilágyi, Budai és Berta a mezőnyben, persze a többiek is kitettek magukért.”



NBI/B felnőtt
Csorvási SK - Kecskeméti NKSE: 22-25 (13-10)

KNKSE: Dr. Zsoldosné kapus, Kisjuhász, Szilágyi 4, Márki 4/1, Budai 3, Sánta 3, Horváth 2
Cserék: Vadász 3, Berta 3, Orell 1, Felső 2/2, Gombos, Bálint,  Szentesi kapus.
Kiállítás: 8 perc ill. 16 perc és két piros lap ?
Hétméteres: 4/3 ill. 3/3


NBI/B ifjúsági
Csorvási SK-KNKSE 29-25 (12-15)

Változatos mérkőzést láthattak a szurkolók. A kecskemétiek ügyesen dolgozták ki helyzeteiket és félidő közepére átvették a vezetést. A hazaiak elbizonytalanodtak, de a hírös városiak sorra mellé  lőtték helyzeteiket. Második félidőben a hazaiak kihasználták testi fölényüket és otthon tartották a két pontot.

Korsós Miklós: "Játékunk már kezd alakulni. A „kicsik” már kezdik felvenni a ritmust. Ügyesek voltak , de még rengetek munka vár ránk, rájuk."

KNKSE, Kecskeméti NKSE, Csorvási SK, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...