2011. október 27., csütörtök

Korsós: „hétvégén pontot, pontokat szeretnénk hozni idegenből”

A múlt hétvégi hazai győzelem után a lányok Csorvási SK csapatához látogatnak. Jó hangulatban zajlik a felkészülés, hisz ez sok lelki erőt adott a csapatnak.
Csorvás az utolsó helyen áll a tabellán pont nélkül. Ez nem azt jelenti, hogy félvállról kell venni a mérkőzést, hisz a hazai kupafordulón megmutatták mire képesek. A hazai pálya előnye is náluk van.
A csapat bizakodó még annak ellenére is, hogy sérülések tarkítják a csapatot, sőt a lánchídi sportcsarnokban lévő kiállítás miatt, máshol kellett keresni edzési lehetőségeket.  
A sérülésektől eltekintve úgy néz ki, mindenki rendelkezésre áll.

Korsós Miklós: "Hazai pályán a Magyar kupában vereséget szenvedtünk, de hétvégén pontot, pontokat szeretnénk hozni idegenből. Csapaton belül jó a hangulat mindenki nagyon akarja a győzelmet. Heti programunkban terem hiány miatt változás volt, de nagy segítséget kaptunk a KESI fiú csapatától, akikkel jó színvonalú edző mérkőzést játszottunk és péntekre is biztosítottak számunkra edzés lehetőséget."




Csorvási SK - Kecskeméti NKSE
Helyszín: 2. sz. Ált. Iskola (5600, Békéscsaba Irányi u. 7.)
Időpont: 2011. 10. 29. (szombat) 15:00 óra



KNKSE, Kecskeméti NKSE, Inárcs-Örkény KC, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com/ kecskemeti.nkse@gmail.com


1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...