2011. október 27., csütörtök

A KNKSE kapusát is megműtötték

Meghatározó játékosok kerültek a napokban kényszerpihenőre a KNKSE csapatából. A szívműtéten átesett Anna mellett a csapat kapusa Fekete Tímea is csak műtéti beavatkozással tud a gyógyulás útjára lépni. Timit már az utolsó bajnoki mérkőzésen is nélkülözte a csapat. Október 2-án a Hajdúnánás elleni találkozón történt az eset, ami után az egész csapat bízott a gyors gyógyulásban. Mindenki azt hitte, hogy nincs nagyobb baj. Mégis lett.

Hazai bajnoki fordulón ütköztél egy támadó játékossal. Mi történt?
Egy rólam kipattanó labda után "vetettem" magam, és amikor a labdáért hajoltam, kiment a térdem.
Azt láttuk, hogy baj van, de Te hogyan érezted belülről a sérülést?
Hallottam a térdem roppant egyet és éreztem, hogy kiugrott, meg szerencsére vissza is. A térdem nagyon fájt, de azt nem gondoltam, hogy ez lesz belőle.
Mit mondtak az orvosok?
Először nem volt semmi, pihenés, fásli, jegelés, de amikor 1 hét után sem javult, az orvos közölte, hogy atroszkópos műtétre lesz szükség. A térdemben elszakadt egy redő, azt kellett eltávolítani.
Most hogy vagy? Mikor láthatunk újra?
Még nem tudom teljesen kinyújtani és hajlítani a lábam, ráadásul a hajlítás még fáj is. Már bot nélkül sántikálok, de idén már biztos nem játszom. A többi (edzés) pedig attól függ, hogy mit mond az orvos, illetve a térdem.

Korsós Miklós: „Timi sérülése nagyon rosszul érintet minket is. Edzés munkája és játéka is hiányzik a csapatnak. Túl van a műtéten és már tornáztatja a lábát. Felépülése hosszadalmas lesz, de reméljük mielőbb visszaáll, visszaállhat közénk.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...