2011. augusztus 24., szerda

Vasárnap egri tornára utazik a KNKSE

A Kecskeméti NKSE három hetes intenzív felkészülési edzéssorozata után Egerbe utazik. Az egri NBI/B csapat felkészülési tornáján vesz részt, ahol négy csapat méri össze tudását. Érdekes lesz a torna, hisz az NBI/B keleti csoportjába feljutó két újonc is meghívást kapott. A torna résztvevői Eszterházy KFSC-GMR, DVSC II, Nyíradony VVTK és a Kecskeméti NKSE.
A csapatok egyenes kiesés után kerülnek a következő fordulóba. A KNKSE lányai első mérkőzésüket 12 órakor az újonc Nyíradony VVTK csapatával fogják játszani.

Korsós Miklós: „A csapatunk teljesen újjászerveződött. Nekünk ez egy erőfelmérés lesz, hisz sok fiatal játékos lépett a távozók helyére. A két tesztmérkőzés alkalmas arra, hogy az újonnan belépő játékosok meg tudják e oldani a rájuk bízott feladatot, be tudnak-e szervesen illeszkedni a csapat játékába.
Egy csapatot ismerünk, a tornát megszervező egrieket, a másik kettőről még nincsenek információink, így ez alkalmas lesz arra is, hogy megismerjük játékukat.”



Egri torna

Időpont: 2011. augusztus 28. (vasárnap) 9 óra
Helyszín: Főiskolai Sportcsarnok, Eger
Résztvevő csapatok:
Eszterházy KFSC-GMR
DVSC II
Nyíradony VVTK
Kecskeméti NKSE

KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók,

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...