2011. július 2., szombat

A magyar csapat méltó ellenfele volt az oroszoknak

Nem bírt a magyar csapat az oroszokkal a négy között és kikapott két góllal, de a mutatott játék alapján néha ők se bírtak velünk.
A kezdés nagyok jól indult, ugyanis a magyar lányok dobták az első gólt, sőt a kilencedik percben már két gól is volt a különbség a magyarok javára. Ezután fokozatosan jöttek fel az oroszok átvéve a vezetést, ami a félidő végére négygólos előnnyé nőtt. A második félidőben is állandósult az orosz előny, ami az utolsó tíz percre a magyar lányok küzdésének köszönhetően két gólra apadt. Innentől kezdve felválta estek a gólok egészen a huszonhatodik percig, ahol gyakorlatilag a végeredmény is megszületet, ugyanis az utolsó négy percben nem esett gól.
Dorka egy gólt dobott az orosz csapatnak.

Oroszország - Magyarország 24-22 (14-10)


Ennek alapján  a magyar válogatott a bronzéremért küzdhet. A másik ágon a norvégok hét góllal kaptak ki a dánok ellen, így azzal a norvég csapattal kerültek újra össze a lányok, akiktől egy szerencsétlen időntúli szabaddobás góllal kaptak ki. Igaz az oroszok elleni vereség rányomhatja a bélyegét az éremért folytatott csatára, de ebben a helyzetben gyorsan elfeledve az orosz meccset, egy egészséges visszavágó hozhatja el a dobogós helyezést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...