2011. március 10., csütörtök

Eger a következő állomás

A KNKSE Egerben folytatja a tavaszi idény mérkőzéssorozatát. A lányoknál jó a hangulat, hisz a múlt hétvégi győzelem önbizalom tekintetében is sokat adott a csapatnak. Erőnléttel nincs probléma, a taktikai elemek is kezdenek összeállni a csapatnál. Kell a pont, de egy ötös negatív szériát mutató Egernek is. Így mindenképp izgalmas mérkőzés várható. A hazai csapat hárompontnyi különbséggel közvetlen a KNKSE alatt helyezkedik el a tabellán.
Egy kecskeméti győzelem jobban elszakítaná az utolsó négy csapatot a felzárkózástól. Ha Egerben maradna a két pont, akkor a főiskolás gárda egy lépést tenne előre a kiesés zónájától való elszakadásban.
Korsós Miklós is győzelmet vár a csapattól, ami akkor lesz megvalósítható, ha lányok a mérkőzésen maradéktalanul végrehajtják az edző taktikai utasításait.

„Az őszi fordulóban hazai pályán vereséget szenvedtünk. Most mindenképpen szeretnénk visszavágni. Győzelmünk esetén öt pont előnyt szereznénk, ami nagy előre lépés lenne a biztos bennmaradáshoz. A héten védekezési és támadási formációk gyakorlásával készülünk. Azért jutott idő egy kis nőnapi focira is.”







Eszterházy KFSC-GMR – Kecskeméti NKSE
Helyszín: Eszterházy Főiskola spcs. (3300, Eger Leányka u. 6.)
Időpont: 2011. 03. 13. 17:00 (ifjúsági mérkőzés: 15:00)
Forduló: 18.
Játékvezetők: Horváth László, Kosztend Szabolcs
Versenybírók: Aczél Attila


KNKSE, Kecskeméti NKSE, Eszterházy KFSC-GMR, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, http://www.knkse.blogspot.com/ kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...