2011. február 4., péntek

Visszavágott az Abony

A KNKSE-nek most minden összejött, ami egy vereséghez szükséges.  Hiányosan, enerváltan játszva hét gólos vereséget szenvedett, az Abonyi KC-Abonett otthonában.

Abonyi KC-Abonett – Kecskeméti NKSE 30-23

Ez a mérkőzés volt az, ami az edzők rémálma! A csapat munkahelyi elfoglaltság miatt csak az utolsó pillanatban tudott indulni. Bemelegítésre kevés idő jutott és ez rányomta a bélyegét a lányok játékára.
Az első percekben meglepte az abonyi csapat a kecskeméti lányokat. A vendégek csak a kapufát és természetesen e mellett a kapust találták el. Játékukat a kapkodás, gyors válasz a kapott gólokra jellemezte, de így is a hazaiak növelték előnyüket.
A KNKSE helyzetkihasználása a 30 %-ot sem érte el. Voltak szép akció góljaik, azonban ezek eltörpültek a sok egyéni hiba miatt. A mérkőzésen pedig nem volt vezéregyéniség, aki átlendítette volna a csapatot a holtponton.


Korsós Miklós: „Rózsa és Orell még nem jöhettek. A betegségből éppen felépült játékosokkal pedig nehéz volt felvenni a szokott ritmust. Megteszünk mindent, hogy ez a "teljesítmény" a bajnokságban ne forduljon elő.”





KNKSE, Kecskeméti NKSE, Abonyi KC Abonett női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, http://www.knkse.blogspot.com/kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...