2011. február 13., vasárnap

Korsós: „harcoltunk, de a kihagyott ziccerek és technikai hibák megpecsételték sorsunkat.”

Nagy lendülettel kezdtek a hazaiak már az elején el akarták dönteni a mérkőzés sorsát. A hírős városiak állták a rohamokat és félidő közepén át is vették a vezetést (5-6). Az előny nem tartott sokáig, mert ezután a halasi szélsők időszaka következett és góljaikkal átvették a vezetést, majd fokozatosan növelték a különbséget. A kecskeméti lányok kapkodtak, sorra elpuskázták lehetőségeiket. Az ellenfél ezt kihasználva kontrából, lerohanta a kecskemétieket. (Két meg nem ítélt vendég gól és a belemenések egyoldalú elbírálása is hozzá járult a kisebb zavarhoz.) A félidő 17-12-es eredménnyel zárult.
Második játékrész kilencedik percéig elszántan küzdöttek a kecskemétiek. Három góljukra csak egy választ kaptak. Jött egy újabb ötperces rövidzárlat, elrontott helyzetek, eladott labdák és technikai hibák, melyet ismét kihasználtak a hazaiak. Hat góljukra a kecskemétiek csak egy választ tudtak adni. (24-16)
Ezután Korsósék még felzárkóztak 4 gólra, de a véghajrában technikai hibák és kihagyott ziccerek a hazaiak előnyét növelte.



Korsós Miklós: „Küzdöttünk, harcoltunk, de a kihagyott ziccerek és technikai hibák megpecsételték sorsunkat.”






NBI/B felnőtt női mérkőzés
Kiskunhalas NKSE - Kecskeméti NKSE 32-24 (17-12)

KNKSE: Dr. Zsoldosné kapus, Rózsa 1, Korsós 14/6, Márki 4, Herceg 2, Mocsári 2, Balázs.
Cserék: Bús, Sári 1, Felső, Gombos, Horváth, Orell, Fekete kapus.
Edző: Korsós Miklós
7 m: 4/2 ill. 7/6
Kiállítás: 2 ill. 4 perc.
Kitűnt: Dr. Zsoldosné és Korsós


A tisztes helytállás volt a cél

Nehéz helyzet elé került a KNKSE ifjúsági gárdája. Három ifi korú lány szerepelt csak a csapatban. A serdülőkből is csak egy kezdő játékos állt rendelkezésre. A kecskemétiek ennyire szellős felállásban is bátran kezdtek és jól tartották magukat. Azonban a halasiak hamarosan rájöttek a 3-4 év korkülönbségre és kihasználták testi fölényüket. Egyre magabiztosabban játszottak.
Becsületesen küzdöttek a hírös városiak, de az egyébként is első helyen álló hazaiakkal még a eredeti kezdő sor is nagy csatát vívott volna.

Korsós Miklós: „A vereség elkerülése ilyen tartalékosan lehetetlenség volt. Kértem a lányokat a tisztes helytállásra. Az eredményt hagyják figyelmen kívül és nyugodtan játszanak és próbálkozzanak. Fájó minden vereség, de ezen a mérkőzésen kiderült, hogy ki az, aki küzdeni is tud nem csak a sikerben lubickolni.”


NBI/B Ifi női mérkőzés
Kiskunhalas NKSE - Kecskeméti NKSE 42-14 (18-9)

Összeállítás: Hetényi kapus, Molnár 1,Csatlós 2, Orell 2, Herceg D 6, Szőke 1, Palincsár 1.
Cserék: Vizi 1, Kobela, Berta, Kántor, Szentesi és Lakatos kapusok.
Edző: Korsós Miklós
Kitűnt: Herceg és Hetényi kapus

KNKSE, Kecskeméti NKSE, Kiskunhalas NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, http://www.knkse.blogspot.com/, kecskemeti.nkse@gmail.com

2 megjegyzés:

  1. Ne csodálkozzunk ezen, mert a Kiskunhalas profi csapat. Több mint 40 millából gazdálkodnak. A játékosok semmi mást nem tesznek csak edzenek. Heti tízet. Ha ezen a szemüvegen nézzük az eredményt mindjárt más a "leányzó fekvése".
    Az biztos, technikai hibák, eladott labdák és helyzetek még itt sem engedhetők meg. Ebből viszont okulni kell.
    Ezt az edző rövid nyilatkozata is elárulja.
    Hajrá lányok! Az Inárcsot itthon el kell verni. Nincs mese!

    VálaszTörlés
  2. Jó jó, de nézzük reálisan a dolgokat. Nem az NBI-be törekvő csapat ellen kell ráadásul idegenben brillírozni. Tegyék meg ezt a lányok itthon, az itteni közönség biztatásával együtt.
    Keccskemét most jutott be az NBI/B-be. Csodálatos teljesímény lenne, ha az erős középmezőny csapatává válna. Onnan majd lehet tovább gondolkodni, meg kell is.
    Igen! Az Inárcsot viszont itthon, úgy ahogy mondod, el kell verni.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...