2011. február 15., kedd

Jön Inárcs-Örkény KC – február 19. szombat 16 óra (előzetes)

Hazai környezetben enyhítheti a KNKSE az ősszel elszenvedett idegenbeli vereségét az Inárcs-Örkény KC-vel szemben. Akkor a kecskeméti csapat hat góllal maradt alul. Igaz az ellenfél most a negyedik helyen áll a tabellán, ami előkelőnek mondható, de a statisztika szerint idegenben sebezhetőek. Az Inárcs-Örkény KC eddigi statisztikája: nyolc győzelem, három döntetlen és három vereség. Ebből hazai pályán öt győzelem, kettő döntetlen, egy vereség. Idegenben három győzelem, egy döntetlen és kettő vereség.  A Csömör, Gyöngyös és az Orosháza tudott pontot, pontokat rabolni hazai pályán a KNKSE szombat ellenfelétől. Tehát van esély a pontszerzésre.

Kecskeméti NKSE - Inárcs-Örkény KC
február 19. szombat, délután 16 óra, Árpádvárosi Sportcsarnok.

Hívunk mindenkit a mérkőzésre. Legyünk ott sokan, hogy segítve a lányoknak, együtt harcoljuk ki a győzelmet.
Hajrá KNKSE! Hajrá Kecskemét!

KNKSE, Kecskeméti NKSE, Inárcs-Örkény KC, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, http://www.knkse.blogspot.com/, kecskemeti.nkse@gmail.com

2 megjegyzés:

  1. Érdekes lesz a játék, mert Kisjuhász lánya tavaly még a KNKSE játékosa volt, igaz kettőssel. Most az Inárcsban fog küzdeni a Kecskemét ellen!

    VálaszTörlés
  2. Jó az Inárcs, látszik ez a helyezésükön is, de ők is lehetnek feszültek, idegesek, vagy kifognak egy pancser napot és akkor pontokat lehet itthon tartani. Persze ehhez kell egy jó játék is.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...