2011. február 17., csütörtök

Korsós: Mindent megteszünk a jó szereplés érdekében

A KNKSE számára a tavaszi forduló hazai nyitómérkőzése se lesz könnyű, mert a negyedik helyen álló Inárcs-Örkény KC csapatát fogadják. A lányoknak nemcsak játéktudásban, hanem fejben is nagyon ott kell lenni a pályán, hogy pontot, vagy pontokat tudjanak itthon tartani. Az őszi szereplés véghajrájában, sorozatban megmutatták, hogy minden nehézség nélkül képesek ezt a pályán érvényesíteni. Most hazai környezetben, hazai közönség előtt bizonyíthatnak.
Érdekesség, hogy Kisjuhász Petra volt kecskeméti játékos az Inárcs színeiben lép pályára.

Korsós Miklós vezetőedző a következőket nyilatkozta a szombati mérkőzésről:
„Több éves NBI/B-s rutinnal rendelkező Inárcsiak idegenben már hét pontot szereztek. Hozzánk is két pontért jönnek. Az őszi fordulóban vereséget szenvedtünk, de akkor a kidolgozott helyzeteinket a kapusuk sorra hárította. Ha a beálló játékukat, a lerohanásaikat meg tudjuk akadályozni és ziccereinket gólra tudjuk váltani, akkor itthon tudjuk tartani a két pontot. Rózsa már sérüléséből kezd felépülni, remélem, már teljes erőbedobással tud játszani. Sári és Felső játéka még bizonytalan. Mindent megteszünk a jó szereplés érdekében.”



Kecskeméti NKSE - Inárcs-Örkény KC
Helyszín: II. Rákóczi F. Ált. Isk. (Kecskemét Tóth L. stny 2.)
Időpont: 2011. 02. 19. szombat 16 óra
Forduló: 15.
Játékvezetők: Petrovszki András, Petrovszki Szilárd
Versenybírók: Sápi Zsombor

KNKSE, Kecskeméti NKSE, Inárcs-Örkény KC, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, http://www.knkse.blogspot.com/, kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...