2011. február 24., csütörtök

"Győzelmi esélyeink szerények"

Az őszi fordulóban hazai pályán közel állt a bravúrhoz a KNKSE a Főgázzal szemben.  Akkor, egy magabiztos kecskeméti első félidő után jöttek fel a fővárosiak, de csak egy gólelőnnyel tudták elvinni a két pontot. A Főgáz magasság és súlyelőnye azon a meccsen kevésbé érződött.
A tavaszi forduló már ráfordulás a bajnokság célegyenese felé tartó útra. Igaz még az elején járunk, de azok a csapatok, akik a felsőház helyezéseiért harcolnak, komoly erőfeszítéseket tesznek ezért. Főgáznak is ez lehet a szándéka ugyanis, az elmúlt mérkőzéseiket magabiztos fölénnyel nyerték meg. E mellett viszont azt is érdemes megemlíteni, hogy a fővárosiak hazai pályán viszont kikaptak attól a Szegedtől, ahonnan a KNKSE - már Korsós edző vezetésével - két pontot hozott haza.
Mindig van mit keresni, még idegenbeli mérkőzéseken is. Mindezek mellett viszont tény, hogy a KNKSE tavaszi nyitánya erős csapatok küzdelmeivel kezdődik.

Korsós Miklós visszafogottan nyilatkozott a szombati találkozóról:
„Az elmúlt hétvégén a fővárosi csapat hét gólos győzelmet aratott az egri lányok otthonában. Mi most vendégként utazunk hozzájuk. Győzelmi esélyeink szerények.  Nyitott védekezésük ellenszerén dolgozunk, ha visszarendeződésünk és helyzet kihasználásunk sokat javul mi is okozhatunk meglepetést.”



 

Főgáz-Gázművek MTE – Kecskeméti NKSE

Helyszín: Soroksári sportcsarnok (1239, Budapest Szentlőrinci út - Nyír u.)
Időpont: 2011. 02. 26. 16:00
Forduló: 16.
Játékvezetők: Murvai-Buzogány László, Szilvási Gábor
Versenybírók: Fülöp György

KNKSE, Kecskeméti NKSE, Főgáz-Gázművek MTE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, http://www.knkse.blogspot.com/, kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...