2011. január 30., vasárnap

Tanú Mariann abbahagyta a játékot

A Kecskeméti Lapok, Korsós Miklós vezetőedzővel rövid riportot készített az abonyi edzőmeccs után, mely a felkészülésről a meccs értékeléséről és a tavaszi szezon elvárásairól szólt.

- Január harmadikán kezdtük meg a munkát, mégpedig igen kemény edzésekkel. A lányok jól dolgoztak az elmúlt több mint három hétben, az állóképesség és az erőfejlesztésen már túl vagyunk, és a technika képzés egy részén is. Igaz, ez utóbbiból soha nem lehet elég. Jelenleg a lövések pontosságát gyakoroljuk, és megkezdtük a csapattaktika kidolgozását. A mai találkozó mindenképpen hasznos volt, mert az erősségeink mellett megmutatta a hibáinkat is. Egyértelműen látszik, hogy bőven van még javítanivalónk a bajnokság kezdetéig. Február 12-én Kiskunhalason kezdjük a tavaszi szezont, arra a mérkőzésre az esélytelenek nyugalmával utazunk, de semmiképpen sem feltartott kézzel. Az őszt a kilencedik helyen zártuk, tizenkét ponttal. Az előttünk álló tizenhárom fordulóban legalább ezt a teljesítményt szeretnénk megismételni, és akkor magabiztosan bennmaradhatunk az NB1-B-ben, sőt, akár valamivel előrébb is végezhetünk a kilencedik helynél. Nem lesz könnyű, mert Tanú Mariann abbahagyta a játékot, új csapattagot pedig egyedlőre nem tudtunk igazolni – mondta Korsós Miklós a lapoknak.
KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, http://www.knkse.blogspot.com/kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...