2011. január 31., hétfő

Évet nyitott a KNKSE

A Kecskeméti Női Kézilabda Egyesület múlthét pénteken megtartotta éves rendes évnyitó közgyűlését.
A közgyűlés napirendi pontjai taglalták az NBI/B bajnokságra történő felkészülést, az őszi idény történéseit, a csapat elért helyezését, annak okait. Szóba került a csapat hullámvölgybe kerülése utáni edzőváltás, amely eredményesség tekintetében a kitűzött célt megvalósította. Kálmán György elnöki beszámolójában a csapaterősítés (igazolások, kettős játékengedély) mellett kitért arra is, hogy az egyesület költségvetése szerény, tartozása nincs. Ezzel kapcsolatosan az elnök a támogatói kör kiszélesítését szorgalmazta.
Korsós Miklós vezetőedző szakmai beszámolójában elemezte a csapat eddigi játékát mérkőzésekre lebontva, majd kitért a felkészülésre, az ott eddig és ezután elvégzendő feladatokra. Körvonalazta a tavaszi forduló mérkőzéseit is, ahol az erőviszonyokat felvázolva behatárolta a csapat tabellán várható helyezését is.
A közgyűlés a média és marketingstratégia beszámolójával zárult melyben kitértek a helyi és országos médiumokkal való jó együttműködésre, a világhálón való megjelenésre.  A beszámoló kiemelte, hogy ennek köszönhetően a KNKSE felé nagyságrendekkel megnőtt az érdeklődés. Itt is szó volt a szponzoráció helyzetéről, amit az elnökség nagy nehézségekkel, de elő tud teremteni.
A közgyűlés után a KNKSE vacsorával zárta a napot.
Egyébként a Kecskeméti NKSE ezen a héten Abonyban játszik egy felkészítő edzőmérkőzést, majd, mint az őszi idényben a Kiskunhalai NKSE csapatával megyei rangadóval (idegenben) kezdi a tavaszi fordulót.

KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, http://www.knkse.blogspot.com/kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...