2010. december 12., vasárnap

Korsós: „Végig kezünkben tartottuk a mérkőzést.”

A KNKSE tizenhárom kemény mérkőzésen van túl. A legutolsó idegenbeli meccsükön is emberfelettit nyújtva hozták haza a két pontot. Ezzel sorozatban négy nyertes mérkőzéssel zárták az őszi fordulót.


NBI/B női felnőtt mérkőzés

Jól kezdtek a hírös városiak a csorvási lányok ellen. Nagy lendülettel lerohanták az ellenfelüket. Nyolcadik percben 1-5-ös állásnál ki kérték a hazaiak az idejüket, de Rózsát ez nem hatotta meg és szélről sorozatban szerezte góljait. A vendégek magabiztos játékkal uralták a pályát.
Gyors lerohanás, jól irányzott ütés és lerántás a hazaiaktól, a kecskeméti pad piros lapot reklamál, de az ítélet szabaddobás kifelé. Csorvás 8-8-ra zárkózik fel. Kecskeméti lányok két ziccert hibáztak és a kapufát forgácsolták szét. E mellett szerencséjük se volt, mert két góljukat is visszafújtak szabaddobásra. Utolsó másodpercben azonban kiszorított helyzetből Sári átlövésből betalál. A félidő kétgólos vendégelőnnyel zárul.
A második játékrész elején Sári, Korsós és Herceg váltva lőtték a gólokat mellyel hat gólra nőtt a vendég előny. Ezután két kapufát, három elkapkodott indítást és kihagyott ziccereket a hazaiak kontratámadásból gólra váltottak. 23-23. A döntetlent a következő öt perc történései még tetézték, de a kecskemétiek állták a sarat. Két kiállítás a kecskeméti csapatból mégis a hazaiak hálója rezeg. E mellett Zsoldosné hatalmas védései borzolták a hazaiak idegeit. Újabb kettős emberhátrány a Kecskemétnél, de megint csak vendég gól. Támadásban Rózsát és Korsóst nem tudták tartani. Ez megpecsételte a hazaiak sorsát.

Korsós Miklós: „Végig kezünkben tartottuk a mérkőzést. A csapat emberfeletti teljesítményt nyújtott. Védőink elszántan küzdöttek és pótolták a padon „pihenő” társaikat is. A lányok fegyelmezetten, taktikusan játszottak, minden külső körülményt kizártak, sportszerűen viseltek el mindent és ez vezetett az újabb bravúrhoz.”


Kitűnt: Dr. Zsoldosné, Rózsa, Sári, Korsós, Herceg, de dicséret az egész csapatnak.

Csorvás SK – Kecskeméti NKSE 25–27 (10-12)

KNKSE: Dr. Zsoldosné kapus, Rózsa 6, Korsós 9/2, Márki 2, Herceg 3, Mocsári 1, Horváth 1
Cserék: Fekete kapus, Orell, Csatlós, Felső 1, Sári 4, Gombos, Balázs.
7 méteres: 5/5 ill. 2/2
Kiállítás: 4 perc ill. 12 perc

NBI/B női ifi mérkőzés

Tartalékosan álltak fel a hírös városi lányok. Betegség miatt 4 játékos otthon maradt. Csatlós belázasodott, Korsós comb sérülése miatt nem játszhatott. A rossz előjelek ellenére bátran, határozottan játszottak a kecskemétiek. Első félidőben szépen tartották magukat. Második félidőben minden lehetőséget megkapott a hazai csapat és ezzel éltek is.

Korsós Miklós:„Tartalékosan érkeztünk. Ennek ellenére nem voltunk a játékban alárendelve. A mi megmozdulásainkat másképp értékelték. Lehet, hogy új szabályok vannak kialakulóban? Lányainknak a vereség ellenére is gratulálok.”

Csorvási SK- KNKSE 29-22 (12-9)

KNKSE: Hetényi kapus, Berta, Herceg 8/2, Orell 7, Bálint 6/1, Sebesi, Palincsár.
Cserék: Nádházi és Szentesi kapusok, Korsós 1, Csatlós,Vizi, Kobela,
Edző: Korsós Miklós.
7 méteres: 8/5 ill. 3/3
Kiállítás: 12 perc ill. 12 perc
KNKSE, Kecskeméti NKSE, Csorvási SK, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, www.knkse.blogspot.com, kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...