2010. november 16., kedd

Még most is téma az edzőváltás

Múlt hét elején közös megegyezéssel távozott a Kecskeméti Női Kézilabda SE felnőtt csapatának vezetőedzője, Kalmár Jenő. Helyette Korsós Miklós, az utánpótlás korosztályú csapataival számos sikert elért tréner lépett a felnőtt csapat élére.A változás okairól és a további elképzelésekről az egyesület alelnökét és az új edzőt kérdezte a Kecskeméti Lapok.
- A remek bajnoki nyitány, a Kiskunhalas elleni kilencgólos győzelem után folyamatos lejtmenet kezdődött a csapat szereplésében. Mindenképpen megoldást kell találnunk arra, hogy ezt a folyamatot megállítsuk. Első lépésként az edzőváltás mellett döntöttünk, emellett azonban kielemezzük az eddigi mérkőzésekről készült felvételeket is, keresve, hogy mi az, ami a jövőben pozitívan befolyásolhatja a csapat munkáját. Korsós Miklóstól azt várjuk, hogy egy új lendületet, új szemléletmódot adjon a lányoknak, és segítsen előrébb kerülni a bajnoki tabellán – mondta Bogdándy Ferenc.

Korsós Miklós lapunknak azt nyilatkozta, hogy érzékelte a csapat körüli problémákat, ennek ellenére meglepte a felkérés, amelynek azonnal eleget is tett.
- Az eltelt egy hét alatt keményen dolgoztunk, megpróbáltam felpörgetni a lányokat mentálisan, taktikailag és fizikailag is. Vasárnap a bajnoki címért küzdő Gyöngyös otthonában természetesen nem volt esélyünk a győzelemre, de már ezen a találkozón is az előttünk álló, hétvégi hazai mérkőzésre készültünk. Sajnos sok pontot elvesztett a csapat, többször is egy-két góllal maradtunk alul, így egyelőre az alapcél az, hogy biztosan bennmaradjunk az NB1/B-ben. A középmezőnyben végezni már bravúr lenne – jelentette ki Korsós Miklós.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...