2010. november 29., hétfő

Így ír a szegedma. hu

A szegedma című internetes hírportál fájó vereségként közli az NBI/B szombati fordulójának kecskeméti sikerét. Dankó Ervin a hazaiak edzője pedig megérdemelt kecskeméti győzelemről beszélt.


A szegedi lányok viszonylag jól kezdtek, bár már a mérkőzés elején érezhető volt, hogy nincs meg a kellő lendület. Ennek ellenére vezetésre tettek szert, mely az első félidő közepéig ki is tartott. Ám sajnos a sok hiba következményeként a kecskemétiek lassan felzárkóztak, így 11-11-es döntetlen állással vonulhattak az öltözőbe a csapatok. A szünet után ott folytatták a hazaiak, ahol abbahagyták. A védekezés a második félidőre nagyon megromlott, és támadásban sem sikerült eredményesnek lenni. A vendégek vérszemet kaptak, erőt merítettek a hibákból, így még nagyobb elánnal rontottak a dorozsmai kapura. Próbálkozásaik eredményeként az újonc pontot rabolt az ötödik helyen álló Szeged-Dorozsma-Algyő csapatától.

Dankó Ervin vezetőedző nem titkolja csalódottságát: “Az első tíz perc kivételével csődöt mondott a védekezésünk, ezért rettentő sok gólt kaptunk. Akaratban az idény leggyengébb teljesítményét nyújtottuk. A második félidőben csak rohantunk az eredmény után. A mérkőzést jobb szélen vesztettük el, és ez komoly probléma a jövőt nézve. A Kecskemét megérdemelten nyert, pedig gyengébb játékerőt képvisel.”
KNKSE, Kecskeméti NKSE, Szeged-Dorozsma-Algyő KSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, www.knkse.blogspot.comkecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...