2010. október 28., csütörtök

Kalmár, felszabadult játékot kér a lányoktól

Kemény küzdelem vár vasárnap a kecskeméti lányokra. Ugyanis az éllovas otthonába, a Csömör KSK csapatához látogat a KNKSE. A hazai fordulókat nézve a kecskemétiek ellenfele 100%-os, de érdekesség, hogy legutóbb az Eger otthonából négygólos vereséggel tértek haza.
A bajnokság eddigi mérkőzéseit figyelve pedig az láthatjuk, hogy a hat mérkőzésből még az első öt, nyolc pontot elért csapatnak is becsúszott két vereség. Ha csak a számadatokat nézzük, kiegyenlített a csapatok állása. A Kecskemét ugyan a 12. helyen áll, de a sok azonos pontszámmal bíró együttesnek köszönhetően ez bármikor megváltozhat.
Mindez semmit sem von le abból, hogy a KNKSE lányainak a mérhetetlen sok ziccer kihagyás után - fejben felkészülve – győzelmeket aratva, saját magukat kell előrébb tolni a tabellán. A vasárnapi mérkőzés küzdelem és akarás terén hozhat eredményt, a pontszerzéshez Kiskunhalas ellen mutatott játék kellene.


Kalmár Jenő: „Szokatlanul kiegyenlített a mezőny, nagy körbeverések tapasztalhatók. Az élen állóknak is két vereségük van már, nekünk pedig három. A csömöriek nem véletlenül állnak az élen, erős csapatuk van. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, ezért aztán nyugodt felszabadult játékot fogok kérni a lányoktól. Talán sikerül ez által feloldanunk azt a görcsös feszültséget, amely jellemezte játékunkat az utóbbi mérkőzéseken, és végre megfelelő százalékban tudjuk belőni helyzeteinket. Szeretném, ha végig szorosan tudnánk tartani az eredményt, és a végjátékban dőlne el a mérkőzés. A pontszerzés már nagy bravúr lenne.”


Csömör KSK – Kecskeméti NKSE

Helyszín: Sportcsarnok (2141, Csömör Major utca 7-9.)
Időpont: 2010. 10. 31. vasárnap 16:00 óra
Forduló: 7.
Játékvezetők: Kóródi Beáta, Major Gábor
Versenybírók: Holman Ferenc
KNKSE, Kecskeméti NKSE, Csömör KSK, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, www.knkse.blogspot.comkecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...