2010. október 25., hétfő

Az izgalmakkal teli végjáték hozta a döntetlent

A KNKSE hazai környezetben egy pontot tudott szerezni. Kalmáredző szerint a fizikálisan erősebb ellenféllel szemben megint a ziccerek kihagyása döntött.
A gyulai csapat kezdett jobban, mivel a hazaiak nemigen tudták tartani a vendégek nagytermetű beállóját és 15 perc eltelte után 7:4-re el is húztak. Következett a kecskeméti időkérés, melyet követően sikerült felzárkózni, sőt a szünetre már 11:10-re a hazaiak átvették a vezetést. A 2. félidőre sem változott sokat a játék képe. Mindkét csapatot agresszív védekezés jellemezte, ezért feltűnően kevés gól esett. A 2. félidő közepére Márkiék 16:13-as előnyt szereztek, de ezután 10 percig képtelenek voltak gólt lőni, így a 20. perben már egyenlő volt az állás. Ezután felváltva estek a gólok, de a végjátékra maradtak a legnagyobb izgalmak. 20:18-as gyulai vezetésnél, 5 perccel a lefújás előtt Kalmáredző időkérését követően 3 hazai, majd válasz-ként 2 vendég gól következett. Egy gólos hátrányban kezdték az utolsó percet a kecskeméti lányok és 15 mp-el a lefújás előtt Rózsa góljával tudtak egyenlíteni.


„Rutinos, fizikálisan erősebb ellenfél ellen játszottunk. Különösen a beálló és az irányító semlegesítése őrölt fel bennünket. Sajnos támadásban nem játszottunk igazán jól most is sok ziccer helyzetet elhibáztunk. A csapat védekezését és a kapusteljesítményt tudom kiemelni” – elemezte csapata játékát Kalmár Jenő vezetőedző.



Kecskeméti NKSE - GYULAI SE 22:22 (11:10)
150 néző,  vezette: Horváth, Koszteno
2 perces kiállítások: 10 ill. 10 perc
7 m-es büntetők : 7/5 ill. 3/2
Összeállítás: Zsoldosné(k) Rózsa(7/5),Korsós(7/5),Márki(4/1),Tanú(1),Mocsári, Horváth,
Cserejátékosok: Fekete(k), Herceg(3), Balázs, Orell, Csatlós, Gombos,
Edző: Kalmár Jenő

NBI/B Ifjúsági mérkőzés

Nehéz helyzetbe kerültek a hazaiak, mert csak egy kapus állt játékra készen. A többiek boka és ujjsérüléssel bajlódnak. A nyolcadik percig volt csak kétesélyes a mérkőzés. A vendégek eddig tartották egy gólos előnyüket. A hírös városiak magukra találtak és kétszer is sorozatban öt gólt lőttek és elhúztak ellenfelüktől.
A második játékrészben már mindenki kapott lehetőséget. A gyulaiak ezt kihasználták és 19-17- re felzárkóztak. Soraikat újra rendezték a hazaiak és folyamatosan növelték előnyüket. A vendégek durvasággal válaszoltak, de ez sem mentette meg Őket a hét gólos vereségtől.

Korsós Miklós: „Védekezésben a mérkőzés nagy részén jó teljesítményt nyújtottunk, elbizonytalanítottuk ellenfelünket. Indításaik még akadoznak, de jó úton haladunk.”

Kitűnt: Herceg R. és Korsós

Kecskeméti NKSE- Gyulai SE  33-26 (16-10)
KNKSE: Nádházi kapus, Csatlós 2, Herceg R 11/5, Orell 2, Molnár 2, Bálint 3/1, Herceg D.
Cserék: Szentesi kapus, Korsós 10, Kovács, Sebesi 1, Dunai 2, Palincsár, Kobela.


Országos Serdűlő Bajnokság.

Az első két forduló fájó veresége óta összeállt a sportiskolásokból álló csapat és sorozatban negyedik nagyarányú győzelmét aratta. Már az első percekben legázolta ellenfelét a hazai gárda. Félidő közepéig csak két szerencsés gólt ért el a vendégcsapat. Sok izgalmat nem hozott a második játék rész sem. Lányaink támadásaival, lerohanásaival szemben nem talált ellenszert a vendég együttes és nagyarányú vereséggel utazhattak haza.

Korsós Miklós: „Könnyű mérkőzés elé néztünk. A lányok kellő komolysággal és akarással küzdöttek végig. Bebizonyították, hogy ennyivel jobbak a sportszerűen küzdő ellenfelüknél.”

Kitűnt: Bálint és Korsós

Kecskeméti NKSE- Csorvás 30-8 /12-4/
KNKSE: Nádházi kapus, Dunai 3, Bálint 8, Korsós 10/2, Molnár 2, Herceg D. 3, Kovács 3.
Cserék: Szentesi kapus, Sebesi, Kobela 1, Palincsár, Lakatos, Szőke.
KNKSE, Kecskeméti NKSE, Gyulai SE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, www.knkse.blogspot.comkecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...