2010. május 13., csütörtök

A három piros lap története

Kalmáredzőt és Korsós Miklóst kérdeztük a kissé bizarrnak tűnő esetekről. Az biztos, hogy egy mérkőzésen ráadásul az utolsó húsz percben majdnem egymás után kiszórt piros lapoknak némi fintora van.
Mi történt?
A két csapat teljesen korrekt mérkőzést játszott egymással. Egyáltalán nem volt benne a meccsben egyetlen piros lap sem. Az volt az érzésem, hogy ez valamiért nem elégítette ki a játékvezetőket… 7 gólos vezetésünknél Korsós piros lapja szerintem egy sima 2 perces kiállítást ért volna. Ezzel sikeresen felkorbácsolták az indulatokat. Szőke harmadik 2 perce már ennek következménye volt. Kisjuhász három 2 perces kiállításából én csak a másodikat éreztem jogosnak. - nyilatkozta Kalmár Jenő.

Korsós Miklós - A játékvezetők is annyit edzenének vagy foglalkoznának a kézilabdával mint a gyerekeink biztos másképp bíráskodnának.
KNKSE - NBII. női kézilabda bajnokság - piros lap - Kalmár Jenő - Korsós Dorka - Szőke Tünde - Kisjuhász Petra - Korsós Miklós - http://www.knkse.blogspot.com/ - kecskemeti.nkse@gmail.com - Marosmenti NKSE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...