2010. május 18., kedd

Hajrá női kézilabda!

Véget ért a 2009 – 2010-es NBII. női kézilabda bajnokság. Megnyerve a Dél-kelet csoport bajnokságát, illetve szerdán lejátszva utolsó mérkőzésünket is, a hétvége fordulóit már kényelmes otthoni fotelekből figyeltük.
Azonban ez a bajnoki idény közösen telt el a csapatokkal. Izgultunk és végül örültünk a megszerzett győzelemnek. Sírtunk, ha ez még sem sikerült.  Időnként mérgesek voltunk egymásra, máskor meg elismerően nyilatkoztunk.
Eltelt az év, kialakult a bajnokság végeredménye. A Kecskeméti NKSE felnőtt és ifjúsági csapata illetve az elnökség, ennek apropóján szeretne gratulálni a második helyezett ezüstérmes Abony KC – Abonett csapatának, illetve a bronzérmet szerzett Szeghalomnak.
A negyedik helyezett Kisteleknek is hasonlót kívánunk, akik a legutóbbi mérkőzésen igencsak megszorongattak bennünket.
Természetesen elismerésünk szól a többi csapatnak is. A Soltvadkert csapatával játszott meccsek mindig presztízs értékűek voltak. Makóval játszott utolsó mérkőzésünk is izgalmakkal teli percekkel telt.
A 7. és 8. helyet szerzett csapatoknak is volt miért küzdeniük, hisz a kiesés ellen harcoltak. Gratulálunk a Medgyesegyháza és a fiatalokból álló Szeged csapatának is.
Sajnos, ha vannak győztesek, akkor lenni kell veszteseknek is. A kieső csapatoknak megújulást kívánunk. Sok tehetséges játékos láthattunk itt is. Biztatni szeretnénk Őket, hogy ne adják fel, mint ahogy néhány évvel ezelőtt hasonló esetben mi sem adtuk fel.
Hajrá női kézilabda!
(Bogdándy)
Abonyi KC-Abonett - Szeghalmi NKC - Kisteleki KK - Soltvedkerti TE - Marosmenti NKSE - Medgyesegyháza SE - Kézilabda Szeged SE - Domaszéki SK - Újkígyósi FDSE - Martfűi NKE - Túrkevei VSE-Lechner - KNKSE - sport - http://www.knkse.blogspot.com/ - kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...