2012. november 28., szerda

Kalmár: „Hajszálon múlt a forduló meglepetése”


A tavalyi aranyérmes könnyebb mérkőzésre számított a hazaiak pedig nehezebbre. Kis híján még kecskeméti győzelem is születhetett volna.
A mérkőzés hazai góllal indult, de a tízedik percig a vendégeknél volt az előny. Ezután a kecskeméti lányok jó összpontosítással vezetést szereztek. Szép előkészítés után Prókai és Bede szórta leginkább a gólokat.  Az első félidő kiegyenlített játékot mutatott. Ha az utolsó percben Prókai bombája a kapufáról nem kifele pattan, akkor döntetlennel fordulhattak volna a csapatok. A nyírségiek kontrájával azonban 12-14 lett az állás.
Sansz a győzelemre a második félidőben is fennmaradt. Az esély azonban egyre nehezebbé vált, ugyanis a félidő vége felé a nem odafigyelésnek köszönhetően a Nyíradony négy góllal is vezetett. Selmeci viszont nem nézte jó szemmel a vendégek több gólos vezetését. Bombagóljaival hozta fel a kecskemétieket. Gyakorlatilag az első félidőben szerzett két gólját megtartva tudta csak a Nyíradony elvinni a két pontot.


Kalmár Jenő: „Vegyes érzelmeim voltak a mérkőzés után. Mindenképp pozitív tény, hogy mindvégig szoros meccset játszottunk a tavalyi bajnokkal. Ez egyértelmű fejlődést mutat, és bizakodásra ad okot a továbbiakat illetően. Nagyon bánt viszont, hogy ismét elszalasztottunk egy győzelmi esélyt. Sajnos végig mi kapaszkodtunk az eredmény után és ez többször kapkodást eredményezett. A 2. félidő elején, amikor védekezést váltottunk 10 percig nem tudtak gólt lőni. Ekkor kiegyenlítettünk, de kihagyott ziccerek és technikai hibák miatt nem tudtuk átvenni a vezetést. Hajszálon múlt a forduló meglepetése.”




NBI/B felnőtt mérkőzés
Kecskeméti NKSE – Nyíradonyi VVTK 25-27 (12-14)
KNKSE: Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet (kapus), Márton Enikő (kapus), Nádházi Tünde (kapus), Selmeci Sarolta (10), Sánta Melinda, Budai Mónika (2), Kisjuhász Petra (1), Prókai Anett (6), Bede Bernadett (6), Herczeg Katalin, Molnár Csilla, Palincsár Dorina, Holló Zsanett, Kovács Enikő
7 méteres: 4/3,ill. 6/4
2 perc: 4x2’, ill. 4x2’



NBI/B junior mérkőzés
Kecskeméti NKSE – Nyíradonyi VVTK 28-18 (14-11)
KNKSE: Lakatos Klaudia (kapus), Nádházi Tünde (kapus), Fekecs Lilla (1), Berényi Andrea, Fetter Daniella (1), Boda Beatrix (1), Üres Farkas Fatime, Varga Bettina, Tóth Lilla, Vizi Annamária (1), Bokor Adrienn (1), Kun Petra (2), Molnár Csilla (3), Palincsár Dorina, Holló Zsanett (12), Kovács Enikő (6)


A fiatalok egyre jobb játékot mutatva győzték le a Nyíradony csapatát. Az első félidő elején még partiban tudtak lenni a nyírségiek, de utána egy jobban megmutatkozott a két csapat közti különbség. Ezt a kecskeméti lányok gólokra is váltották.

Kalmár Jenő: "Nem tudom, hogy a lányok vagy én örültem - e jobban az első győzelmünknek. Hétről - hétre jobban játszottunk és szemmel látható fejődést mutatott a csapat. Végre sérülések nélkül tudtunk felállni és remekül küzdöttek a lányok, így megérdemelt győzelmet arattunk."     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...