2012. november 13., kedd

A vereség ellenére szép játékot mutatott a KNKSE


Izgatottan készültek a lányok a vasárnapi mérkőzésre, ugyanis a KNKSE nem a megszokott helyre invitálta ellenfelét az összecsapásra, hanem a Messzi István sportcsarnokba. Ezen felül most találkoztak először a hirtelen csapatot váltó Felső Annával, akinek rejtélyes távozásának végpontja a KNKSE egyik rivális egyesülete a Kispesti NKK lett.

Az új helyszín az izgatottság és a szokásos késői ébredés látszott a KNKSE első negyedórájának munkáján. Az ellenfél se volt igazán toppon. Mindkét csapat ziccerek kihagyásával indított, amit a KNKSE - utalva a késői ébredésre - tovább folytatott. Ezt az előnyt a Kispest ki is használta. Dr. Zsoldosné remekbe szabott védései után a Kispestnél Szabó Edina kezdte a gólgyártást a hazaiaknál Molnár Csilla. A kecskeméti lányok a pesti gólokra csak egy-egy találattal tudtak válaszolni. Ebben az álmos időszakban Bede Bernadett volt leginkább eredményes. Az első negyedóra eredménye 6-11. A második negyedórában tartotta előnyét a vendégcsapat. A hazaiaknál pályára lépett az újonnan leigazolt Selmeci Sarolta, aki ebben a játékrészben rögtön három góllal mutatkozott be. A félidő végén a hazaiak nem oda figyelése miatt tovább növelte előnyét a Kispest. az első játékrész 12-20 eredménnyel zárult.
A második félidőben magára talált a Kecskemét. Bátor játékkal és remek odafigyeléssel éreztették, hogy a két csapat tabellán látható eredménykülönbségét ők nem érzik. Selmeci Sarolta bombagóljai hangolták le még a vezetés ellenére is az ellenfelet. Budai Mónika, Bede Bernadett és az eddig kevésbé mutatkozó Prókai Anett szorgoskodott a góllövésben. A kapuban Márton Enikő borzolta fel a pestiek idegeit. Főleg az utolsó negyedóra volt káprázatos. Ha nem olyan álmosan kezd a csapat, akkor az itt mutatott teljesítménnyel akár máshogy is alakulhatott volna az eredmény. (28-33)


Kalmár Jenő: Számunkra is idegen pályán játszottuk ezúttal a hazai mérkőzésünket. A szokatlan helyszínen elég bátortalanul kezdtünk, lassan vettük fel a kispestiek ritmusát, így a félidőre jelentős, 8 gólos hátrányba kerültünk. A 2. félidőre nagyot javult a csapat védekezése. Fokozatosan zárkóztunk fel, és támadásban is egyre jobban találtunk rést a vendégek nyitott védekezésén. Ha jobb %-ban lőjük be helyzeteinket, akkor a forduló egyik meglepetését szerezhettük volna.




Kecskeméti NKSE – Kispesti NKK 28-33 (12-20)
KNKSE: Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet (kapus), Márton Enikő (kapus), Selmeci Sarolta (5), Sánta Melinda (1), Budai Mónika (5), Kisjuhász Petra (3), Bede Bernadett (7), Prókai Anett (5), Herczeg Katalin, Molnár Csilla (2), Kovács Enikő, Palincsár Dorina
7 méteres: 3/2 ill. 6/5
2 perc: 1x2’ ill. 2x2’ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...