2012. szeptember 4., kedd

Statisztikák és edzői értékelés a hazai tornáról

Kecskeméti NKSE – K. Szeged SE - Algyő 22-22 (8-14)
KNKSE: Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet(kapus), Molnár Csilla(1) Bede Bernadett(5), Prókai Anett(1), Holló Zsanett, Kisjuhász Petra(3) Felső Anna(4), Nádházi Tünde(kapus), Budai Mónika(5), Sánta Melinda(3), Márton Enikő(kapus)
7 méteres: 1/1, ill. 2/2
2 perc: 2x2 ill. 4x2
Pilisvörösvár – Kecskeméti NKSE 36-19 (17-7)
KNKSE: Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet (kapus), Molnár Csilla, Bede Bernadett(3), Prókai Anett(2), Holló Zsanett, Kisjuhász Petra(2) Felső Anna(5), Nádházi Tünde(kapus), Budai Mónika(5), Sánta Melinda(2), Márton Enikő(kapus)
7 méteres: 2/2, ill. 4/4
2 perc: 5x2 ill. 0
Kecskeméti NKSE – Szeghalom 31-27 (16-14)
KNKSE: Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet(kapus), Molnár Csilla, Bede Bernadett(1), Prókai Anett(9), Holló Zsanett(1), Kisjuhász Petra(5) Felső Anna(1), Nádházi Tünde(kapus), Budai Mónika(8), Sánta Melinda(6), Márton Enikő(kapus), Gombos Zsuzsa
7 méteres: 0, ill. 6/4
2 perc: 2x2 ill. 2x2
 
Kalmár Jenő: „Több hasonlóság is volt a múlt heti szekszárdi torna és a mostani között. Itt is volt egy csapat a Pilisvörösvár, amely volt NBI-es játékosai révén kiemelkedett a mezőnyből, míg a másik három közel azonos erőt képviselt. A nyitómeccs első félidejét nagyon bealudta a csapatunk, így a Szeged félidőben már 6 góllal vezetett. A 2. félidőre kezdtek felébredni a lányok és védekezést is váltottunk. Fokozatosan zárkóztunk fel és az utolsó percben lőtt góllal mentettünk 1 pontot. A 2. meccsen a Pilisvörösvár ellen még csak szorossá sem tudtuk tenni az eredményt. A Szeghalom ellen hoztuk a papírformát és ha nem is fölényesen, de behúztuk a 2 pontot. Végül a Szegeddel, azonos pontszámmal, de rosszabb gólkülönbséggel szorultunk a harmadik helyre. Összességében úgy látom, hogy védekezésben valamennyit előrelépett a csapat, de még midig messze van az általam elvártaktól. Lerohanásos kontratámadásban is javultunk a múlt hét óta, viszont felállt játéban továbbra is gyengélkedtünk. Ezek a hibák nagyjából ki is jelölik a bajnokságig hátralévő 2 hét feladatát.”
 
KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók, Korsós Miklós vezetőedző, Kálmán György KNKSE elnöke, Bogdándy Ferenc KNKSE alelnöke, strandkézilabda, II. Városi Sportnap Kecskemét

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...