2012. szeptember 17., hétfő

Kalmár: Sajnos beigazolódott a papírforma

Az Eger akár két párhuzamos felnőtt mérkőzést is lejátszhatott volna, annyira erős 16-os kerettel érkezett Kecskemétre.
 
Ez rögtön az első percekben meg is látszott, mert meglepve a kecskemétieket, gyors kontrákkal rövid időn belül 0-3-as szériát produkáltak. A KNKSE lányai látván az ellenfél játékát, magasabb fokozatra kapcsoltak. Fokozatosa dolgozták le hátrányukat melynek eredményeképpen 12 perc után, 7-7 volt az állás. Ehhez Dr. Zsoldosné remek védéssel járult hozzá. Az egri csapat edzője ki is kérte az időt, mert a jó kezdés utáni mostani állapottal kevésbé volt elégedett. Az időkérés után meg változott az ellenfél játékstílusa. Magasabb keménységre kapcsoltak, amit akár tekintélyt parancsolónak is szánhattak, hisz sorra kerültek földre a kecskemétiek. Elhúztak az egriek, ami az első félidő végéig tartott. 12-20
A második játékrészben sem változott a játék képe. Kemény védekezés és lendületes támadások sorra hozták a vendégek góljait. A Kecskemétiek kevésbé tudtak ellenszert találni az egri úthengerre.  Már-már úgy látszott, hogy játékban feladja a hazai csapat, ugyanis 17 gól is volt a különbség. A kecskemétiek azonban az utolsó 8 perc hajrájában új erőket mozgósítva 14-re faragták.
Az Eger biztos két ponttért jött. Ezt, a mutatott játékuk alapján jogosan vitték el.
 
 
 
Kalmár Jenő vezetőedző: „Sajnos beigazolódott a papírforma. Az első negyedórában 10:8-as állásig tudtunk partiban lenni az igen erős egri csapattal. Innentől kezdve fokozatosan elhúztak és szó szerint felőröltek bennünket. Támadásban kiütköztek az összeszokatlanságból adódó hibák, lassan és sok technikai hibával játszottunk. Védekezésben, a gyors visszarendeződéssel és a beállós játékos körüli védekezéssel akadt legtöbb gondunk. Mivel az átlagosnál nagyobb iramú mérkőzés volt sokat forgattam a csapatot, de így sem tudtuk elkerülni a nagyobb arányú vereséget.”
 
 
 
 
 
Kecskeméti NKSE – Eszterházy KFSC GloboSys 26-40 (12-20)
KNKSE: Márton Enikő (kapus), Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet (kapus), Nádházi Tünde (kapus), Budai Mónika(8), Csákovics Nóra(3), Bede Bernadett(4), Holló Zsanett, Molnár Csilla, Sánta Melinda(1), Felső Anna(6), Prókai Anett(1), Kisjuhász Petra(3)
7 m: 4/3, ill. 2/1
2 perc: 3x2’, ill. 2x2’
 
Az 1. forduló további mérkőzéseinek eredményei
Szent István SE Építők - Kispesti NKK 24-25
Hajdúböszörményi TE - Szeged-Kiskundorozsma KSE 19-23
Hajdúnánás Termál SC - Csorvási SK 30-22
Nyíradonyi VVTK - Inárcs-Örkény KC 28-18
K. Szeged SE-Algyő - Vasas SC 22-34
DVSC-FÓRUM II. - Orosházi NKC 36-31
 
NKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók, Kalmár Jenő vezetőedző, Bogdándy Ferenc KNKSE elnöke,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...