2012. szeptember 14., péntek

Itthon kezdi bajnoki mérkőzéseit a KNKSE

Az egri főiskolások csapatát fogadva nyitja bajnoki mérkőzéseinek őszi sorozatát a KNKSE. Az egriek a főiskola hathatós támogatásával már az elmúlt szezonban is jelentős erőt képviseltek. Információk szerint a bajnokság megnyerése érdekében ezt a csapatot erősítették meg.
A kecskeméti csapat jelenleg a bajnokság kezdetéhez viszonyítva a felkészülés utolsó fázisában van. A kecskeméti fiatalok játéklehetősége mellett kapust és két átlövőt igazolt a KNKSE, akik fokozatosan épültek be a csapatba. Nyolc felkészülési mérkőzésen van túl a gárda, melyek jó alapod adtak a bajnokságra való ráhangolódására, de egyben rávilágítottak a hiányosságokra is.
 
 
Kalmár Jenő vezetőedző: "Aug. 1-én 6 lánnyal kezdtem el a felkészülést. Azóta hétről-hétre érkeztek játékosok, tegnap már 14 en voltunk edzésen. Ha a mostani létszám 2 hónapja együtt dolgozott volna, most nyugodtabban várnám a mérkőzést. Reményeim szerint ez a keret helyt fog állni a bajnokságban, de mindenképpen kell még 2-3 hét, hogy játékban összeszokjunk. Hírek szerint az Eger igen megerősödött, és a bajnoki címért játszik, a mi célunk viszont a biztos bent maradás. Azt szeretném, ha ez a célok közti különbség a vasárnapi mérkőzésen nem látszana."
 
 
 
 
Kecskeméti NKSE - Eszterházy KFSC-GloboSys
Időpont: 2012. szeptember 16. (vasárnap) 16 óra
Helyszín: Rákóczi Sportcsarnok


 
NKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók, Korsós Miklós vezetőedző, Bogdándy Ferenc KNKSE elnöke,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...